Πανέμορφη στα... τέσσερα

08.05.2012
Ξεκίνησε το μόντελινγκ από την τρυφερή ηλικία των οχτώ μηνών! Ο λόγος για την Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) που τώρα γίνεται αντιληπτό γιατί έχει αυτή τη μεγάλη άνεση μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Το εικοσιεξάχρονο σήμερα μοντέλο από το Ισραήλ ξέθαψε μία γλυκύτατη φωτογραφία της από τα παιδικά της χρόνια και την ανέβασε στο Twitter της. Με μαλλάκια λίγο πιο σκούρα και κοκκινωπά, μύτη και στόμα που λίγο διαφέρουν από τη σημερινή της όψη, η Ρεφαέλι αποδεικνύει πως ανέκαθεν ήταν πανέμορφη. Το διάσημο μοντέλο, του οποίου η φήμη εκτινάχθηκε το 2005 εξαιτίας της σχέσης του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1985 στο Ισραήλ, όπου και μεγάλωσε. Σήμερα, η Ρεφαέλι προωθεί τη δική της σειρά εσωρούχων με καυτές ασπρόμαυρες τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ από την τρυφερή ηλικία των οχτώ μηνών! Ο λόγος για την Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) που τώρα γίνεται αντιληπτό γιατί έχει αυτή τη μεγάλη άνεση μπροστά στο φωτογραφικό φακό.
Το εικοσιεξάχρονο σήμερα μοντέλο από το Ισραήλ ξέθαψε μία γλυκύτατη φωτογραφία της από τα παιδικά της χρόνια και την ανέβασε στο Twitter της.
Με μαλλάκια λίγο πιο σκούρα και κοκκινωπά, μύτη και στόμα που λίγο διαφέρουν από τη σημερινή της όψη, η Ρεφαέλι αποδεικνύει πως ανέκαθεν ήταν πανέμορφη.

Το διάσημο μοντέλο, του οποίου η φήμη εκτινάχθηκε το 2005 εξαιτίας της σχέσης του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1985 στο Ισραήλ, όπου και μεγάλωσε.
Σήμερα, η Ρεφαέλι προωθεί τη δική της σειρά εσωρούχων με καυτές ασπρόμαυρες τηλεοπτικές διαφημίσεις και φωτογραφήσεις.