Δύο Ελληνίδες στη λίστα των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη

03.05.2012
Κυκλοφόρησε και φέτος η λίστα με τις 100 πιο Σέξι Γυναίκες της χρονιάς από το περιοδικό FHM και τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαμε να τα προβλέψουμε! Στη λίστα των κορυφαίων 10 φιγουράρουν ονόματα που μας ... τρομάζουν και αποτελούν πραγματική έκπληξη. Το Νούμερο 1 είναι η 23χρονη Τουλίζα Κοντοσταύλος (Tulisa Contostavlos), που από ότι φαίνεται η ροζ κασέτα που διέρρευσε ο πρώην της την οφέλησε στις ψήφους παρά την έβλαψε! Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και στην τρίτη η Ριάνα (Rihanna). Ακολουθεί στην τέταρτη θέση η 20χρονη Βρετανίδα Ρόουζι Τζόουνς (Rosie Jones) και στην πέμπτη η δική μας Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa). Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) βρίσκεται στην έκτη θέση και ακολουθεί η έγκυος Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ενώ στην όγδοη το πρώην κορίτσι της Σελίδας 3 της Sun, Κίλεϊ Χέιζελ (Keeley Hazell). Στην ένατη θέση η ηθοποιός Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και την πρώτη δεκάδα κλείνει η 22χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Έμιλι Έιτακ (Emily Atack). Η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) ήρθε 32η στη λίστα, ενώ η αδερφή της, Πίπα (Pippa) βρέθηκε στο νούμερο 11 (!).

Κυκλοφόρησε και φέτος η λίστα με τις 100 πιο Σέξι Γυναίκες της χρονιάς από το περιοδικό FHM και τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαμε να τα προβλέψουμε!

Στη λίστα των κορυφαίων 10 φιγουράρουν ονόματα που μας ... τρομάζουν και αποτελούν πραγματική έκπληξη. Το Νούμερο 1 είναι η 23χρονη Τουλίζα Κοντοσταύλος (Tulisa Contostavlos), που από ότι φαίνεται η ροζ κασέτα που διέρρευσε ο πρώην της την οφέλησε στις ψήφους παρά την έβλαψε!

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και στην τρίτη η Ριάνα (Rihanna). Ακολουθεί στην τέταρτη θέση η 20χρονη Βρετανίδα Ρόουζι Τζόουνς (Rosie Jones) και στην πέμπτη η δική μας Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa). Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) βρίσκεται στην έκτη θέση και ακολουθεί η έγκυος Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ενώ στην όγδοη το πρώην κορίτσι της Σελίδας 3 της Sun, Κίλεϊ Χέιζελ (Keeley Hazell).

Στην ένατη θέση η ηθοποιός Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και την πρώτη δεκάδα κλείνει η 22χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Έμιλι Έιτακ (Emily Atack).

Η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) ήρθε 32η στη λίστα, ενώ η αδερφή της, Πίπα (Pippa) βρέθηκε στο νούμερο 11 (!).