Παίζει μπάσκετ topless!

30.04.2012
Topless παίζει μπάσκετ η πανέμορφη Μαρίσα Μίλερ (Marissa Miller). Κομματάκι άβολο μεν, γιατί δεν ξέρει ποια μπάλα να πρωτοπιάσει… αλλά πολύ πολύ σέξι! Η Μαρίσα γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου (Λέων δηλαδή) του 1978 και είναι βέρα Καλιφορνέζα. Ψηλή, κατάξανθη και ιδιαιτέρως καυτή, έγινε ευρύτερα γνωστή ως άγγελος της Victoria's Secret, αλλά και με τις καυτές τις εμφανίσεις στο Sports Illustrated. Έχει κάνει αμέτρητα εξώφυλλα, έχει δουλέψει με τον Μαριο Τεστίνο (Mario Testino) για λογαριασμό της «Vogue», ενώ την είδαμε να καβαλάει ξέγνοιαστη ακόμη και μία «Harley Davidson», αφού η ομώνυμη εταιρεία την επέλεξε στο παρελθόν ως το πρόσωπο της καμπάνιας της. Το 2010 αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από την αμερικανική έκδοση του FHM! Είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Γκρίφιν Γκες από το 2006 και ζει στη Σάντα Κρουζ.

Topless παίζει μπάσκετ η πανέμορφη Μαρίσα Μίλερ (Marissa Miller). Κομματάκι άβολο μεν, γιατί δεν ξέρει ποια μπάλα να πρωτοπιάσει… αλλά πολύ πολύ σέξι!

Η Μαρίσα γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου (Λέων δηλαδή) του 1978 και είναι βέρα Καλιφορνέζα. Ψηλή, κατάξανθη και ιδιαιτέρως καυτή, έγινε ευρύτερα γνωστή ως άγγελος της Victoria's Secret, αλλά και με τις καυτές τις εμφανίσεις στο Sports Illustrated.
Έχει κάνει αμέτρητα εξώφυλλα, έχει δουλέψει με τον Μαριο Τεστίνο (Mario Testino) για λογαριασμό της «Vogue», ενώ την είδαμε να καβαλάει ξέγνοιαστη ακόμη και μία «Harley Davidson», αφού η ομώνυμη εταιρεία την επέλεξε στο παρελθόν ως το πρόσωπο της καμπάνιας της. Το 2010 αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από την αμερικανική έκδοση του FHM!
Είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Γκρίφιν Γκες από το 2006 και ζει στη Σάντα Κρουζ.