Ποιος θα κρεμάσει τη Μαντόνα γυμνή στο σαλόνι του;

25.04.2012
Είναι η εποχή που κυκλοφορεί το περίφημο βιβλίο SEX και το τραγούδι ύμνος «Erotic» έχει απογειώσει τη λίμπιντο του πλανήτη. Είναι η εποχή που περνάει τη φάση πλατινέ Μονρόε με έντονο άι-λάινερ, φρύδια φεγγάρια και πολλαπλούς εραστές. Η Μαντόνα στα καλύτερά της, γύρω στα 30, ποζάρει ολόγυμνη ξαπλωμένη στο αγαπημένο της έπιπλο - ένα κρεβάτι - καπνίζοντας λάγνα. Μια από τις πιο εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες (διαστάσεις 21.5 ίντσες επί 19 ίντσες) του φαινομένου της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας - που λέγεται Μαντόνα - βγαίνει σε δημοπρασία από τον Οίκο Bonhams στις 8 Μαΐου και αναμένεται να φέρει το λιγότερο 6.000 ευρώ. Φωτογράφος είναι ο Στίβεν Μίσελ (Steven Meisel), που έχει επιμεληθεί και το ανατρεπτικό για την εποχή του βιβλίο SEX, πίσω στο 1992. Η εκπρόσωπος του Οίκου Τζούντιθ Γιούρικ (Judith Eurich) σχολίασε: «Πρόκειται για μια εκπληκτική πόζα σε όμορφους τόνους του γκρι. Δεν είναι απλώς μαύρη και άσπρη είναι γκρι και ασημί. Η Μαντόνα πόζαρε τότε για μεγάλο αριθμό φωτογράφων, τη δεκαετία του '90 όταν ήταν στα 30 της. Με αυτό το εκπληκτικό κορμί... φαίνεται εξαιρετικά υγιής και φαντάζομαι το τσιγάρο είναι ψεύτικο... μόνο για να δώσει σέξι ατμόσφαιρα στη φωτογραφία. Θα πρέπει να υπάρχουν υπερ-θαυμαστές και θιασώτες της Μαντόνα εκεί έξω που θα τρελαίνονταν να την αποκτήσουν.»

Είναι η εποχή που κυκλοφορεί το περίφημο βιβλίο της SEX και το τραγούδι ύμνος της «Erotic» έχει απογειώσει τη λίμπιντο του πλανήτη. Είναι η εποχή που περνάει τη φάση πλατινέ Μονρόε με έντονο άι-λάινερ, φρύδια φεγγάρια και πολλαπλούς εραστές.

Η Μαντόνα στα καλύτερά της, γύρω στα 30, ποζάρει ολόγυμνη ξαπλωμένη στο αγαπημένο της έπιπλο - ένα κρεβάτι - καπνίζοντας λάγνα.

Μια από τις πιο εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες (διαστάσεις 21.5 ίντσες επί 19 ίντσες) του φαινομένου της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας - που λέγεται Μαντόνα - βγαίνει σε δημοπρασία από τον Οίκο Bonhams στις 8 Μαΐου και αναμένεται να φέρει το λιγότερο 6.000 ευρώ.

Φωτογράφος είναι ο Στίβεν Μίσελ (Steven Meisel), που έχει επιμεληθεί και το ανατρεπτικό για την εποχή του βιβλίο SEX, πίσω στο 1992.

Η εκπρόσωπος του Οίκου Τζούντιθ Γιούρικ (Judith Eurich) σχολίασε:

«Πρόκειται για μια εκπληκτική πόζα σε όμορφους τόνους του γκρι. Δεν είναι απλώς μαύρη και άσπρη είναι γκρι και ασημί. Η Μαντόνα πόζαρε τότε για μεγάλο αριθμό φωτογράφων, τη δεκαετία του '90 όταν ήταν στα 30 της. Με αυτό το εκπληκτικό κορμί... φαίνεται εξαιρετικά υγιής και φαντάζομαι το τσιγάρο είναι ψεύτικο... μόνο για να δώσει σέξι ατμόσφαιρα στη φωτογραφία. Θα πρέπει να υπάρχουν υπερ-θαυμαστές και θιασώτες της Μαντόνα εκεί έξω που θα τρελαίνονταν να την αποκτήσουν.»

Επιμέλεια Χ.Τ.