Η Νικίτα δείχνει τα τατουάζ της

18.04.2012
Έχει τρία μεγάλα τατουάζ, μεταξύ των οποίων ένα πτηνό φοίνικα στους γλουτούς της και το όνομα της κολλητής της φίλης που πέθανε ξαφνικά στον καρπό. Τη γνωρίσαμε από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Nikita. Η 33χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Margaret Denise Quigley, γνωστή ως Maggie Q, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Inked, επιδεικνύοντας και εξηγώντας τα τατουάζ της. Η Μάγκι Κιού έχει γεννηθεί στη Χονολουλού, από πατέρα πολωνικής-ιρλανδικής καταγωγής και Βιετναμέζα μητέρα. Ξεκίνησε ως μοντέλο στο Τόκιο και συνέχισε στο Βιετνάμ και στην Αμερική. Είναι χορτοφάγος και έχει στηρίξει με θέρμη τις καμπάνιες της οργάνωσης PETA, πετώντας τα ρούχα της σε διάφορες καμπάνιες της οργάνωσης. Το 2008 ονομάστηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από την PETA Asia-Pacific, ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα των πιο καλοντυμένων σελέμπριτι του κόσμου. Η Μάγκι Κιού, πειστική στο ρόλο της υπερ-κατασκόπου Νικίτα έχει δηλώσει ότι δεν είχε σηκώσει ποτέ το ... πόδι της για μια απλή κλωτσιά, πριν πρωταγωνιστήσει στη σειρά. Έχει τρία μεγάλα τατουάζ, μεταξύ των οποίων ένα πτηνό φοίνικα στους γλουτούς της και το όνομα της κολλητής της φίλης, που πέθανε ξαφνικά, στον καρπό. Σε ερώτηση του Inked γιατί έκανε τατουάζ έναν φοίνικα, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε ότι σύμφωνα με τις ενοράσεις κάποιων μέντιουμ υπήρξε ... πουλί, σε προηγούμενη ζωή. Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες με τα τρία της σκυλάκια! Χ.Τ.

Τη γνωρίσαμε από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Nikita. Η 33χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Margaret Denise Quigley, γνωστή ως Maggie Q, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Inked, επιδεικνύοντας και εξηγώντας τα τατουάζ της.

Η Μάγκι Κιού έχει γεννηθεί στη Χονολουλού, από πατέρα πολωνικής-ιρλανδικής καταγωγής και Βιετναμέζα μητέρα. Ξεκίνησε ως μοντέλο στο Τόκιο και συνέχισε στο Βιετνάμ και στην Αμερική. Είναι χορτοφάγος και έχει στηρίξει με θέρμη τις καμπάνιες της οργάνωσης PETA, πετώντας τα ρούχα της σε διάφορες καμπάνιες της οργάνωσης.

Το 2008 ονομάστηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από την PETA Asia-Pacific, ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα των πιο καλοντυμένων σελέμπριτι του κόσμου.

Η Μάγκι Κιού, πειστική στο ρόλο της υπερ-κατασκόπου Νικίτα έχει δηλώσει ότι δεν είχε σηκώσει ποτέ το ... πόδι της για μια απλή κλωτσιά, πριν πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Έχει τρία μεγάλα τατουάζ, μεταξύ των οποίων ένα πτηνό φοίνικα στους γλουτούς της και το όνομα της κολλητής της φίλης, που πέθανε ξαφνικά, στον καρπό.

Σε ερώτηση του Inked γιατί έκανε τατουάζ έναν φοίνικα, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε ότι σύμφωνα με τις ενοράσεις κάποιων μέντιουμ υπήρξε ... πουλί, σε προηγούμενη ζωή.

Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες με τα τρία της σκυλάκια!

Χ.Τ.