Κιμ Νόβακ: Σαν θρίλερ του Χίτσκοκ από τις πλαστικές

18.04.2012
Η 79χρονη θρυλική ηθοποιός Κιμ Νόβακ (Kim Novak) το παράκανε με τις πλαστικές! Στα νιάτα της υπήρξε μια πραγματική καλλονή και ο ρόλος-σταθμός στην καριέρα της ήταν το «Vertigo» του Άλφρεντ Χίτσκοκ, το 1958. Η μούσα του Χίτσκοκ που μεσουράνησε στο Χόλιγουντ τις δεκαετίες του '50 και του '60 σήμερα ζει μαζί με το σύζυγό της στο Όρεγκον όπου εκτρέφουν λάμα. Η ηθοποιός διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια με καρκίνο του μαστού και βρίσκεται σε θεραπεία. Ατενίζοντας τα 80 η ηθοποιός είναι φανερό ότι αφέθηκε στην πλαστική χειρουργική για να νικήσει το χρόνο. Η εμφάνισή της σε πρόσφατη τελετή, όπου άφησε το αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού της στο περίφημο Grauman’s Chinese Theatre, μας φόβησε αρκετά. Στο πλαίσιο της τελετής η Κιμ Νόβακ αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή!

Η 79χρονη θρυλική ηθοποιός Κιμ Νόβακ (Kim Novak) το παράκανε με τις πλαστικές! Στα νιάτα της υπήρξε μια πραγματική καλλονή και ο ρόλος-σταθμός στην καριέρα της ήταν το «Vertigo» του Άλφρεντ Χίτσκοκ,
το 1958. Η μούσα του Χίτσκοκ που μεσουράνησε στο Χόλιγουντ τις δεκαετίες του '50 και του '60 σήμερα ζει μαζί με το σύζυγό της στο Όρεγκον όπου εκτρέφουν λάμα. Η ηθοποιός διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια με καρκίνο του μαστού και βρίσκεται σε θεραπεία. Ατενίζοντας τα 80 η ηθοποιός είναι φανερό ότι αφέθηκε στην πλαστική χειρουργική για να νικήσει το χρόνο. Η εμφάνισή της σε πρόσφατη τελετή, όπου άφησε το αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού της στο περίφημο Grauman’s Chinese Theatre, μας φόβησε αρκετά. Στο πλαίσιο της τελετής η Κιμ Νόβακ αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή!