«Βιασμένη» από τα παράνομα γυμνά της

15.03.2012
«Βιασμένη» δήλωσε πως ένιωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον όταν ήρθε αντιμέτωπη με τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πριν από έναν χρόνο στη δημοσιότητα. Σε συνέντευξη που έδωσε, παραδέχτηκε πως δεν είχε καταλάβει πόσο ευάλωτη και απροστάτευτη είναι απέναντι στους χάκερ και σε όλους όσοι θέλουν να της κάνουν κακό. Η Γιόχανσον ένιωσε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβη, ενώ δήλωσε ανακουφισμένη όταν κατάλαβε ότι οι φωτογραφίες της δεν διέρρευσαν από άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος. Οι γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους στο ίντερνετ, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου για την ίδια αλλά και για άλλους διάσημους που έχουν πέσει θύματα χάκερ. Το ζήτημα χτύπησε την πόρτα του FBI, που ξεκίνησε τις έρευνες γύρω από τα πλοκάμια των κομπιουτεράδων και τις επιθέσεις τους στην ιδιωτική σφαίρα προσώπων υψηλών προφίλ. Ανάλογες εικόνες του τραγουδιστή και ηθοποιού Τζάστιν Τίμπερλεϊκ όπως και της Μίλα Κούνις, της τραγουδίστριας Ριάνα και της Gossip Girl Μπλέικ Λάιβλι, της Τζέσικα Άλμπα και της Βανέσα Χάντζενς.

«Βιασμένη» δήλωσε πως ένιωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον όταν ήρθε αντιμέτωπη με τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πριν από έναν χρόνο στη δημοσιότητα. Σε συνέντευξη που έδωσε, παραδέχτηκε πως δεν είχε καταλάβει πόσο ευάλωτη και απροστάτευτη είναι απέναντι στους χάκερ και σε όλους όσοι θέλουν να της κάνουν κακό. Η Γιόχανσον ένιωσε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβη, ενώ δήλωσε ανακουφισμένη όταν κατάλαβε ότι οι φωτογραφίες της δεν διέρρευσαν από άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους στο ίντερνετ, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου για την ίδια αλλά και για άλλους διάσημους που έχουν πέσει θύματα χάκερ. Το ζήτημα χτύπησε την πόρτα του FBI, που ξεκίνησε τις έρευνες γύρω από τα πλοκάμια των κομπιουτεράδων και τις επιθέσεις τους στην ιδιωτική σφαίρα προσώπων υψηλών προφίλ. Ανάλογες εικόνες του τραγουδιστή και ηθοποιού Τζάστιν Τίμπερλεϊκ όπως και της Μίλα Κούνις, της τραγουδίστριας Ριάνα και της Μπλέικ Λάιβλι.