Η Ελευθερία Ελευθερίου όπως δεν την έχετε ξαναδεί

13.03.2012
Φτου ξελευθερία και φτου Ελευθερία! Το ταλέντο της νεαρής τραγουδίστριας από την Κύπρο αναγνωρίζεται σιγά σιγά, μια και φέτος θα τη δούμε με το καλό να εκπροπωπεί την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον. Ο τελικός είχε τα παρατράγουδά του και εμείς ψάξαμε να βρούμε παλαιότερες φωτογραφίες της 22χρονης Ελευθερίας να το χαρούμε το κορίτσι τόσο όμορφο και φρέσκο που είναι! Τελικά ανακαλύψαμε μια "άλλη" Ελευθερία σε φωτογράφηση στο περιοδικό «Nitro» το 2010 και άνοιξε η ψυχή μας που θα στείλουμε εκπρόσωπο τέτοιο πλάσμα στο Μπακού. Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1989 στο Παραλίμνι της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στα 18. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του μουσικού τηλεδιαγωνισμού Χ-Factor, όπου δέχτηκε και πρόταση από τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά για συνεργασία. Το 2010 ήταν υποψήφια στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά αποκλείστηκε όταν διέρρευσε το τραγούδι της συμμετοχής της, "Tables are turning", στο διαδίκτυο. Φέτος, η γλυκιά Ελευθερία με το «Aphrodisiac» των Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenstrοm και Dajana Lοοf θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 57η Eurovision, τον Μάιο, στο Αζερμπαϊτζάν! Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α' ημιτελικό της διοργάνωσης στις 22 Μαΐου. Διάβασε τι έγινε τη βραδιά του ελληνικού τελικού και άκουσε και το τραγούδι μας! Και Το λάθος βίντεο που εξόργισε τους υποψήφιους

Φτου ξελευθερία και φτου Ελευθερία! Το ταλέντο της νεαρής τραγουδίστριας από την Κύπρο αναγνωρίζεται σιγά σιγά, μια και φέτος θα τη δούμε με το καλό να εκπροπωπεί την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον. Ο τελικός είχε τα παρατράγουδά του και εμείς ψάξαμε να βρούμε παλαιότερες φωτογραφίες της 22χρονης Ελευθερίας να το χαρούμε το κορίτσι τόσο όμορφο και φρέσκο που είναι! Τελικά ανακαλύψαμε μια "άλλη" Ελευθερία σε φωτογράφηση στο περιοδικό «Nitro» το 2010 και άνοιξε η ψυχή μας που θα στείλουμε εκπρόσωπο τέτοιο πλάσμα στο Μπακού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1989 στο Παραλίμνι της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στα 18. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του μουσικού τηλεδιαγωνισμού Χ-Factor, όπου δέχτηκε και πρόταση από τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά για συνεργασία. Το 2010 ήταν υποψήφια στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά αποκλείστηκε όταν διέρρευσε το τραγούδι της συμμετοχής της, "Tables are turning", στο διαδίκτυο.

Φέτος, η γλυκιά Ελευθερία με το «Aphrodisiac» των Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenstrοm και Dajana Lοοf θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 57η Eurovision, τον Μάιο, στο Αζερμπαϊτζάν! Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α' ημιτελικό της διοργάνωσης στις 22 Μαΐου.

Διάβασε τι έγινε τη βραδιά του ελληνικού τελικού και άκουσε και το τραγούδι μας!