Μια παρθένα μόνο για σένα!

31.01.2012
Σαρκώδη χείλια, σαγηνευτικά μάτια και θανατηφόρο κορμί. Η Μέγκαν Γκουντ (Meagan Good) είναι το νέο κόλλημα του Χανκ Μούντι (Ντέιβιντ Ντουκόβνι)! Μη ρωτήσετε το γιατί... απλώς κοιτάξτε την κοπέλα και θα το καταλάβετε! Η 5η σεζόν του Californication ξεκίνησε και στο πρώτο κιόλας επεισόδιο το νέο κόλλημα του Χανκ Μούντι κάνει περίτρανα την εμφάνισή του! Ο λόγος για την Μέγκαν Γκουντ (Meagan Good) που, η Κάλι το τηλεοπτικό της alter ego δεν χάνει χρόνο: γνωρίζει τον Μούντι κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης και στη μισή ώρα γνωριμίας κάνει σεξ μαζί του μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου! Η μοίρα τους ξαναφέρνει κοντά, η καυτή Μέγκαν συνεχίζει τις καυτές της εμφανίσεις και κάνει τον Μούντι να παραληρεί στη θέασή της! Αν λάβουμε υπόψιν την άτακτη προϊστορία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι (David Duchovny) με το γυναικείο φύλο και τις σεξουαλικές του απεξαρτήσεις… θα στοιχηματίζαμε πως και ο ίδιος ο Ντέιβιντ πίνει νερό στο όνομά της! Ποια είναι λοιπόν η Μέγκαν; Η Μέγκαν γεννήθηκε το 1981 στο Λος Αντζελες και από τα 4 κιόλας χρόνια της πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Στα 13 της, έγινε ευρέως γνωστή με την ταινία Friday. Έκτοτε έχει κάνει άπειρες φωτογραφήσεις σε παντός είδους ανδρικά και γυναικεία περιοδικά. Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη Μέγκαν είναι ότι έχει ασπαστεί την αγαμία!!!! Ναι ναι, η κοπέλα δηλώνει αγνή και άσπιλη παρθένα και είναι παντρεμένη - σύμφωνα με τα λεγόμενά της πάντα- με τον θεό τον ίδιο! Όχι δεν θα πάει να μονάσει κιόλας, απλώς περιμένει τον έναν και μοναδικό επίγειο πρίγκιπα να έρθει στη ζωή της και να δεθεί μαζί του με ισόβια δεσμά!

Η Μέγκαν Γκουντ (Meagan Good) είναι το νέο κόλλημα του Χανκ Μούντι (Ντέιβιντ Ντουκόβνι)! Μη ρωτήσετε το γιατί… απλώς κοιτάξτε την κοπέλα με τα σαρκώδη χείλια, τα σαγηνευτικά μάτια και το θανατηφόρο κορμί και θα το καταλάβετε!

Η 5η σεζόν του Californication ξεκίνησε και στο πρώτο κιόλας επεισόδιο το νέο κόλλημα του Χανκ Μούντι κάνει περίτρανα την εμφάνισή του! Ο λόγος για την Μέγκαν Γκουντ (Meagan Good) που, η Κάλι το τηλεοπτικό της alter ego δεν χάνει χρόνο: γνωρίζει τον Μούντι κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης και στη μισή ώρα γνωριμίας κάνει σεξ μαζί του μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου!

Η μοίρα τους ξαναφέρνει κοντά, η καυτή Μέγκαν συνεχίζει τις καυτές της εμφανίσεις και κάνει τον Μούντι να παραληρεί στη θέασή της! Αν λάβουμε υπόψιν την άτακτη προϊστορία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι (David Duchovny) με το γυναικείο φύλο και τις σεξουαλικές του απεξαρτήσεις… θα στοιχηματίζαμε πως και ο ίδιος ο Ντέιβιντ πίνει νερό στο όνομά της!


Ποια είναι λοιπόν η Μέγκαν;
Η Μέγκαν γεννήθηκε το 1981 στο Λος Αντζελες και από τα 4 κιόλας χρόνια της πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Στα 13 της, έγινε ευρέως γνωστή με την ταινία Friday. Έκτοτε έχει κάνει άπειρες φωτογραφήσεις σε παντός είδους ανδρικά και γυναικεία περιοδικά.

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη Μέγκαν είναι ότι έχει ασπαστεί την αγαμία!!!! Ναι ναι, η κοπέλα δηλώνει αγνή και άσπιλη παρθένα και είναι παντρεμένη - σύμφωνα με τα λεγόμενά της πάντα- με τον θεό τον ίδιο!
Όχι δεν θα πάει να μονάσει κιόλας, απλώς περιμένει τον έναν και μοναδικό επίγειο πρίγκιπα να έρθει στη ζωή της και να δεθεί μαζί του με ισόβια δεσμά!