Έχει να γίνει του Βιετνάμ...

02.02.2012
Οι βιετναμέζικες ρίζες της είναι υπεύθυνες για την εξωτική φυσιογνωμία της, η οποία την έχει προμοτάρει στο μόντελινγκ, αλλά και στην ηθοποιία. Την προσέξαμε ιδιαιτέρως σε κάποια επεισόδια του «CSI Las Vegas» και στην κινηματογραφική ταινία «Hangover II», αλλά όχι για το υποκριτικό της ταλέντο. Η 23χρονη καυτή ηθοποιός και μοντέλο Κιμ Λι (Kim Lee) είναι Γαλλιδούλα, αλλά ζει από το 2006 στο Λος Άντζελες. Αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις αναλογίες της, και κυρίως με το πλούσιο στήθος της. Στη φωτογράφησή της στο ανδρικό περιοδικό «FHM» Ρωσίας, ξαπλώνει πιο σέξι από ποτέ. Το εν λόγω περιοδικό, μάλιστα, την ανακήρυξε ως το πιο σέξι πλάσμα του 2011. Διάβασε επίσης: Η πιο σέξι γυναίκα στον Κόσμο - ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ Η Αΐντα Γιεσπίκα χουφτώνει την Κλαούντια Γκαλάντι (ή το ανάποδο;) Η Εξωτική πρωταγωνίστρια του Mission Impossible Τρελό «ζετεμάκι» η πρωταγωνίστρια του 007 Στα παπάκια μας Μεξικάνικος μποναμάς

Οι βιετναμέζικες ρίζες της είναι υπεύθυνες για την εξωτική φυσιογνωμία της, η οποία την έχει προμοτάρει στο μόντελινγκ, αλλά και στην ηθοποιία. Την προσέξαμε σε κάποια επεισόδια του «CSI Las Vegas» και στην κινηματογραφική ταινία «Hangover II».

Η 23χρονη καυτή ηθοποιός και μοντέλο Κιμ Λι (Kim Lee) είναι Γαλλιδούλα, αλλά ζει από το 2006 στο Λος Άντζελες. Αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις αναλογίες της, και κυρίως με το πλούσιο στήθος της. Στη φωτογράφησή της στο ανδρικό περιοδικό «FHM» Ρωσίας, ξαπλώνει πιο σέξι από ποτέ. Το εν λόγω περιοδικό, μάλιστα, την ανακήρυξε ως το πιο σέξι πλάσμα του 2011.

Διάβασε επίσης:

Η πιο σέξι γυναίκα στον Κόσμο - ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ

Η Αΐντα Γιεσπίκα χουφτώνει την Κλαούντια Γκαλάντι (ή το ανάποδο;)

Η Εξωτική πρωταγωνίστρια του Mission Impossible

Τρελό «ζετεμάκι» η πρωταγωνίστρια του 007

Στα παπάκια μας

Μεξικάνικος μποναμάς