Έτοιμη να την... καρφώσεις

30.01.2012
Η Εβελιν Λοζάδα (Evelyn Lozada) αποτελεί άλλη μία περίτρανη απόδειξη της ρήσης πως «οι καυτές γκόμενες ανήκουν στους αθλητές», καθώς το όνομα της έχει αναφερθεί πολλές φορές σε ροζ ιστορίες με αθλητές διαφόρων αθλημάτων! Από το 2007 έως το 1009 ήταν αρραβωνιασμένη με τον σούπερ σταρ του NBA Αντονι Γουόκερ (Antoine Walker). Όταν όμως ο Γουόκερ χρεοκόπησε, χώρισαν και η Εβελιν άρχισε να ψάχνει διακαώς έναν άλλο στιβαρό αθλητικό ώμο να στηριχτεί. Στον ποδοσφαιριστή Τσαντ Οτσοσίνκο (Chad Ochocinco) βρήκε τελικά αυτό που έψαχνε. Στοργή, ασφάλεια και πολλά πολλά χρήματα…. Η Εβελιν αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι της καλωδιακής VHI «BASKETBALL Wives», το ριάλιτι που εμπνεύστηκε η Σόνι Ο'Νιλ η πρώην σύζυγος Σακίλ και που σπάει κοντέρ τηλεθέασης στην Αμερική! Διαβάστε επίσης: Τα θέλει τα... γκολάκια της! Ξέρει να το ιππεύει το... όργανο! ΒυΖίου Ζίτσου: Εξπέρ στις πολεμικές τέχνες Τρελά «μαχίμια» κι έξω από το κρεβάτι Fitness θεά με τέλειους κοιλιακούς Σε προκαλεί να φιλήσεις τους κοιλιακούς της


Η Εβελιν Λοζάδα (Evelyn Lozada) αποτελεί άλλη μία περίτρανη απόδειξη της ρήσης πως «οι καυτές γκόμενες ανήκουν στους αθλητές», καθώς το όνομα της έχει αναφερθεί πολλές φορές σε ροζ ιστορίες με αθλητές διαφόρων αθλημάτων!

Από το 2007 έως το 1009 ήταν αρραβωνιασμένη με τον σούπερ σταρ του NBA Αντονι Γουόκερ (Antoine Walker). Όταν όμως ο Γουόκερ χρεοκόπησε, χώρισαν και η Εβελιν άρχισε να ψάχνει διακαώς έναν άλλο στιβαρό αθλητικό ώμο να στηριχτεί. Στον ποδοσφαιριστή Τσαντ Οτσοσίνκο (Chad Ochocinco) βρήκε τελικά αυτό που έψαχνε. Στοργή, ασφάλεια και πολλά πολλά χρήματα….

Η Εβελιν αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό ριάλιτι της καλωδιακής VHI «BASKETBALL Wives», το ριάλιτι που εμπνεύστηκε η Σόνι Ο'Νιλ η πρώην σύζυγος Σακίλ και που σπάει κοντέρ τηλεθέασης στην Αμερική!

Διαβάστε επίσης:

Τα θέλει τα... γκολάκια της!

Ξέρει να το ιππεύει το... όργανο!

ΒυΖίου Ζίτσου: Εξπέρ στις πολεμικές τέχνες

Τρελά «μαχίμια» κι έξω από το κρεβάτι

Fitness θεά με τέλειους κοιλιακούς

Σε προκαλεί να φιλήσεις τους κοιλιακούς της