Πορνοστάρ υποψήφιες δήμαρχοι σε προεκλογικό pole-dancing

25.01.2012
Ο Δήμος του Ταράντο, της αρχαίας ελληνικής αποικίας στη νότια Ιταλία, θα απασχολήσει περισσότερο από ποτέ τα ιταλικά ΜΜΕ για τους υποψηφίους δημάρχους του. Αιτία, η έλευση στο προσκήνιο δύο νέων υποψηφίων, που το ιταλικό κοινό -ειδικά το αντρικό- γνωρίζει εξαιρετικά καλά, από πολλές απόψεις. Η Αμάντα Φοξ (Amanda Fox) και η Λουάνα Μπόρτζια (Luana Borgia) ετοιμάζονται για μία διαφορετικού είδους αναμέτρηση «στήθος με στήθος» όπως γράφει η βρετανική SUN. Ηδη, οι υποστηρικτές τους ετοιμάζουν πρωτότυπες εκδηλώσεις, όπως βραδιά pole-dancing, για την... ενημέρωση του κοινού. Ο μάνατζερ Μίμο Παβέζε δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα ότι «επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, προσκαλούμε κάθε άλλο υποψήφιο να έρθει και αυτός να χορέψει». Η ίδια η Αμάντα αρκέστηκε να δεσμευτεί ότι θέλει «οι ψηφοφόροι να δούνε τον πραγματικό μου εαυτό»... Διεύρυνε τις γνώσεις σου για το pole-dancing: Σέξι Κολομβιανές στους Στύλους Μούτσας γκράτσιας θα χάσουμε τα ματάκια μας Προσοχή ... ο στύλος βλάπτει σοβαρά την υγεία! Γυμναστική σε στύλο - Όλα τα μυστικά Το δολοφονικό pole-dancing της Σακίρα

Ο Δήμος του Ταράντο, της αρχαίας ελληνικής αποικίας στη νότια Ιταλία, θα απασχολήσει περισσότερο από ποτέ τα ιταλικά ΜΜΕ για τους υποψηφίους δημάρχους του.
Αιτία, η έλευση στο προσκήνιο δύο νέων υποψηφίων, που το ιταλικό κοινό -ειδικά το αντρικό- γνωρίζει εξαιρετικά καλά, από πολλές απόψεις.

Η Αμάντα Φοξ και η Λουάνα Μπόρτζια ετοιμάζονται για μία διαφορετικού είδους αναμέτρηση «στήθος με στήθος» όπως γράφει η βρετανική «Σαν».


Ηδη, οι υποστηρικτές τους ετοιμάζουν πρωτότυπες εκδηλώσεις, όπως βραδιά pole-dancing, για την... ενημέρωση του κοινού. Ο μάνατζερ Μίμο Παβέζε δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα ότι «επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, προσκαλούμε κάθε άλλο υποψήφιο να έρθει και αυτός να χορέψει».

Η ίδια η Αμάντα αρκέστηκε να δεσμευτεί ότι θέλει «οι ψηφοφόροι να δούνε τον πραγματικό μου εαυτό»...

Διεύρυνε τις γνώσεις σου για το pole-dancing:

Σέξι Κολομβιανές στους Στύλους

Προσοχή ... ο στύλος βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Γυμναστική σε στύλο - Όλα τα μυστικά

Το δολοφονικό pole-dancing της Σακίρα