Σανίδωσέ την...

25.01.2012
Αυτή η Βραζιλιάνα έχει γράψει πολλά... «χιλιόμετρα», πριν καταλήξει στην Αμερική ως μοντέλο εσωρούχων. Η 26χρονη Σουελίν Μεδέιρος (SueLyn Medeiros) έχει διάσημα οπίσθια, ρεκόρ δεσμών με ράπερς, μια σελέμπριτι σύλληψη υπό την επήρεια αλκοόλ στο Hollywood Blvd, ένα ριάλιτι, και μια σεξοταινία που υποτίθεται ότι διέρρευσε στον τύπο. Τις μετοχές της ανέβασε κατακόρυφα όταν το όνομά της συνδέθηκε ερωτικά με τονδιάσημο ράπερ 50CENT και τον γνωστό ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio), που όμως μάλλον προτιμά τις ξανθιές. Αν και αυτό το μοντέλο από τη Βραζιλία ξεσηκώνει τα πλήθη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σώμα της περιέχει όλων των ειδών τα ενθέματα σιλικόνης. Σιλικόνη σιλικόνη, με αυτό τον τρόπο δημιούργησε δολοφονικές καμπύλες και ιδού και η φωτογράφησή της για το περιοδικό American Curves. Διάβασε ποια οπίσθια ανταγωνίζονται τη Σουελίν: Σκύβει και τα κρύβει Τα θέλει τα γκολάκια της Κολομπιάνα η Επική Ξυπνάει το θηρίο μέσα σου

Αυτή η Βραζιλιάνα έχει γράψει πολλά... «χιλιόμετρα», πριν καταλήξει στην Αμερική ως μοντέλο εσωρούχων. Η 26χρονη Σουελίν Μεδέιρος (SueLyn Medeiros) έχει διάσημα οπίσθια, ρεκόρ δεσμών με ράπερς, μια σελέμπριτι σύλληψη υπό την επήρεια αλκοόλ στο Hollywood Blvd, ένα ριάλιτι, και μια σεξοταινία που υποτίθεται ότι διέρρευσε στον τύπο.

Τις μετοχές της ανέβασε κατακόρυφα όταν το όνομά της συνδέθηκε ερωτικά με τονδιάσημο ράπερ 50CENT και τον γνωστό ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio), που όμως μάλλον προτιμά τις ξανθιές.

Αν και αυτό το μοντέλο από τη Βραζιλία ξεσηκώνει τα πλήθη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σώμα της περιέχει όλων των ειδών τα ενθέματα σιλικόνης. Σιλικόνη σιλικόνη, με αυτό τον τρόπο δημιούργησε δολοφονικές καμπύλες και ιδού και η φωτογράφησή της για το περιοδικό American Curves.

Διάβασε ποια οπίσθια ανταγωνίζονται τη Σουελίν:

Σκύβει και τα κρύβει

Τα θέλει τα γκολάκια της

Κολομπιάνα η Επική

Ξυπνάει το θηρίο μέσα σου