J Woww: «Έκανα ένα στήθος δώρο στον εαυτό μου»

29.12.2011
Δεν θα την πήγαινες εύκολα σπίτι στη μαμά σου για πρωτοχρονιάτικο ντίνερ, αλλά θα την πήγαινες άνετα σε ένα κατάστημα εσωρούχων ή μια έκθεση ερωτικών βοηθημάτων. Η 25χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Φάρλεϊ (Jennifer «Jenni» Farley) γνωστή ως «J Woww» φωτογραφήθηκε στο Maxim και έκλαψε πραγματικά με αυτή της την επιτυχία. Χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω κάτω (και φανταζόμαστε τι έγινε με αυτή την κίνηση!) όταν ο ατζέντης της έκλεισε αυτή τη φωτογράφηση, την οποία θεωρεί την απόλυτη καταξίωση. H «Jwoww» φωτογραφήθηκε για το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς του αντρικού περιοδικού «Maxim», αναστατώνοντας ένα ολόκληρο Λούνα Παρκ. Τηλεπερσόνα και παίκτρια σε ριάλιτι του MTV,η Φάρλεϊ έκανε πλαστική στήθους ως δώρο στον εαυτό της όταν έκλεισε τα 21, και πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά μπικίνι σε συνεργασία με την εταιρεία Perfect Bikini Tan.

Η 25χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Φάρλεϊ (Jennifer «Jenni» Farley) γνωστή ως «J Woww» φωτογραφήθηκε στο Maxim και έκλαψε πραγματικά με αυτή της την επιτυχία.

Χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω κάτω (και φανταζόμαστε τι έγινε με αυτή την κίνηση!) όταν ο ατζέντης της έκλεισε αυτή τη φωτογράφηση, την οποία θεωρεί την απόλυτη καταξίωση. H «Jwoww» φωτογραφήθηκε για το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς του αντρικού περιοδικού «Maxim», αναστατώνοντας ένα ολόκληρο Λούνα Παρκ.

Τηλεπερσόνα και παίκτρια σε ριάλιτι του MTV, δεν θα την έφερνες εύκολα σπίτι στη μαμά σου για πρωτοχρονιάτικο ντίνερ, αλλά θα την πήγαινες άνετα σε ένα κατάστημα εσωρούχων ή μια έκθεση ερωτικών βοηθημάτων. Η Φάρλεϊ έκανε πλαστική στήθους ως δώρο στον εαυτό της όταν έκλεισε τα 21, και πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά μπικίνι σε συνεργασία με την εταιρεία Perfect Bikini Tan.