Ταινία για τη ζωή της από το γιο της

22.12.2010
Η ενδιαφέρουσα ζωή της Νάνας Μούσχουρη θα ξεδιπλωθεί στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μια ταινία διεθνούς παραγωγής που ετοιμάζει ο γιος της Νικολά. Ήδη αναζητείται ηθοποιός από το Χόλιγουντ με ρίζες ελληνικές, η οποία θα υποδυθεί τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια σε νεαρή ηλικία, ενώ θα παίξει και η ίδια η Νάνα στις σκηνές που σημάδεψαν τη ζωή της.

ΟΝικολά Πετσίλας, γιος της Νάνας Μούσχουρη από τον πρώτο της γάμο με το μουσικό παραγωγό Γιώργο Πετσίλα, είναι πετυχημένος κινηματογραφικός παραγωγός που ζει χρόνια στον Καναδά και έχει διασυνδέσεις με όλες τις σταρ του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό ?ύστερα από επιθυμία της μητέρας του? αποφάσισε να κάνει τη ζωή της ταινία.

Η Ελληνίδα σταρ, που οι πωλήσεις των CDs της παγκοσμίως ξεπερνούν ακόμα και αυτές της Μαντόνα και με το τραγούδι της από πολύ νωρίς έκανε όλη την υφήλιο να μιλάει για την Ελλάδα, θέλει να δει μια ταινία που το σενάριό της θα είναι απόλυτα αληθινό. Θα είναι δηλαδή η αυτοβιογραφία της. Γι’ αυτόν το λόγο, έχει περιγράψει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής της στο γιο της, ενώ εδώ και καιρό προετοιμάζουν το καστ και ψάχνουν τη νεαρή σωσία της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας. Απαραίτητα προσόντα; Να τραγουδάει καλά, αλλά να έχει και το ταμπεραμέντο της διεθνούς ντίβας.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Μαρία Μενούνος ήταν στις «υποψήφιες», τελικά φαίνεται ότι θα προτιμηθεί κάποια άλλη Ελληνίδα της διασποράς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για να πάρει σάρκα και οστά αυτή η μεγάλη παραγωγή στον κινηματογράφο, μητέρα και γιος έχουν πολύ συχνά τηλεφωνική επικοινωνία, ώστε να λυθούν όλα τα θέματα του σεναρίου και να προχωρήσει το θέμα της παραγωγής.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ταινία θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς, εκτός από τις μεγάλες στιγμές της ερμηνεύτριας στα επαγγελματικά της, θα αποκαλύπτονται και πολλές πτυχές της προσωπικής της ζωής.