Ιππικοί αγώνες

10.04.2008
Ανέκαθεν θεωρούνταν το άθλημα της υψηλής κοινωνίας και είναι γεγονός ότι σπάνια βλέπει κανείς celebrities στους χώρους των ιππικών ομίλων, όπου εξασκούνται οι γόνοι των σπουδαιότερων τζακιών της Αθήνας.

Ανέκαθεν θεωρούνταν το άθλημα της υψηλής κοινωνίας και είναι γεγονός ότι σπάνια βλέπει κανείς celebrities στους χώρους των ιππικών ομίλων, όπου εξασκούνται οι γόνοι των σπουδαιότερων τζακιών της Αθήνας. Μπορεί ο καιρός να μην είχε τίποτα να ζηλέψει από το λονδρέζικο Άσκοτ, ωστόσο το dress code υπολειπόταν αυτό των κυριών με τα καπέλα και τα σινιέ ταγέρ το weekend που διεξήχθησαν οι 2οι Αγώνες Πρωταθλήματος Ελλάδος Ιππασίας.

Η διοργάνωση παρουσίασε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους αθλητές και πλήθος ιππέων και αμαζόνων δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο μανέζ του Ιππικού Ομίλου Mega Sports. Η προσέλευση του κοινού ήταν σημαντική και κορυφώθηκε την Κυριακή, ημέρα με το μεγαλύτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η εμφάνιση της «Μαρίας της άσχημης», της Αγγελικής Δαλιάνη, που συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Μάνο Παπαγιάννη.