Το "Οιδιπόδειο" που συγκλονίζει το Κολωνάκι!

07.04.2008
Όλα τα περίμενε η 45άχρονη επιχειρηματίας, περπατημένη στην πιάτσα και έμπειρη. Όχι όμως και να τα έχει ο 22άχρονος εραστής της με τη μάνα του. Βουίζει το Κολωνάκι από το σκάνδαλο, που μαθεύτηκε όταν η ζηλιάρα ερωμένη

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗ


Όλα τα περίμενε η 45άχρονη επιχειρηματίας, περπατημένη στην πιάτσα και έμπειρη. Όχι όμως και να τα έχει ο 22άχρονος εραστής της με τη μάνα του. Βουίζει το Κολωνάκι από το σκάνδαλο, που μαθεύτηκε όταν η ζηλιάρα ερωμένη αποφάσισε να κάνει βούκινο μάνα και γιο, προκειμένου να εκδικηθεί το οιδιπόδειο που τη φαρμάκωσε! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή

Το φυσάει και δεν κρυώνει η γοητευτική κυρία αυτό που τη βρήκε μέρα μεσημέρι, όταν, αντί να χαλαρώνει αγκαλιά με το νεαρό αγαπημένο της στον καναπέ του πολυτελούς σαλονιού της, βρέθηκε αντιμέτωπη με την ωμή αλήθεια. Την απατούσε, όχι όμως με καμιά μικρή, αλλά με τη μητέρα του!

Ήταν η πρώτη εβδομάδα μετά την επιχείρηση αναθέρμανσης της σχέσης τους, η οποία είχε διακοπεί για ένα χρόνο έπειτα από ομηρικούς καβγάδες, αρκετό ξύλο και σκηνές υστερίας. Το αποκορύφωμα ήταν ένας άνευ προηγουμένου καβγάς με τη μαμά του με αφορμή και βασικό θέμα τη διαφορά ηλικίας με την ερωμένη του. Ο νεαρός είναι μόλις 22 ετών και η διαφορά που είχε με τη σέξι κυρία μάλλον ενόχλησε τη μητέρα του. Ξεκίνησε με μουρμούρα, μετά με σκηνές δράματος και κατέληξε με απειλές για αυτοκτονία!

Τελικά, όμως, το ζευγάρι ξεπέρασε τους σκοπέλους και, όπως έδειχναν τα πράγματα, τα είχε ξαναβρεί και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που η πόρτα του διαμερίσματος της επιχειρηματία άνοιξε ξαφνικά με αντικλείδι...

Τα είδε όλα
Το σοκ που υπέστη το ζευγάρι των δύο ερωτευμένων δεν περιγράφεται! Τρομοκρατημένοι από την αιφνίδια έφοδο στην αρχή και στη συνέχεια εμβρόντητοι είδαν και οι δύο τη μαμά-καμικάζι, μαινόμενη σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, να ορμάει μέσα στον οίκο γαλήνης και ευτυχίας τους κάνοντάς τα όλα κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά. Δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. «Αυτός ο άντρας είναι μόνο δικός μου», ούρλιαξε απειλητικά η σούπερ καλοντυμένη 55άρα στην επιχειρηματία. Εκείνη, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, ανασυντάχτηκε, εγέρθηκε το ένστικτο της γυναικείας παλιγγενεσίας της και τελικά επιτέθηκε αφηνιασμένη στην άγνωστη επιδρομέα, με σκοπό να την ξεμαλλιάσει.

«Ποια είσαι εσύ που διεκδικείς το δικό μου άντρα;» άστραψε και βρόντηξε η κοσμική επιχειρηματίας, η οποία με ένα σάλτο άρπαξε την αντίζηλό της από τη φρεσκοστυλιζαρισμένη μιζανπλί της, μετατρέποντάς τη σε αχυρένια φωλιά. Θα ακολουθούσε του «Κουτρούλη ο γάμος», εάν τα λόγια του εραστή της δεν την άφηναν στήλη άλατος!

«Στάσου, πού πας; Αυτή είναι η μάνα μου». Μια που το είπε ο νεαρός και μια που η σέξι επιχειρηματίας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και είδε τον ουρανό σφοντύλι. Κι ενώ κάτι ψέλλισε, στη συνέχεια σωριάστηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα. «Να δεις που έπαθε ντουβρουντζά και ησυχάσαμε», είπε η μάνα και με τα λόγια εκείνα μόλις άρχιζε ένα μεγάλο δράμα. Μια ιστορία που έκανε όλο το Κολωνάκι να βουίζει από τα κουτσομπολιά.

Οιδιπόδειο σύμπλεγμα!
Τα ουρλιαχτά της μάνας, που δεν ζητούσε το λόγο από τη μέλλουσα... νύφη της για λογαριασμό του γιου της, που της τον ξελόγιασε μια μεγαλύτερη, αλλά από το γιο και ταυτόχρονα εραστή της, ακούστηκαν σε όλη την πολυκατοικία! Έτσι αποκαλύφτηκε η νοσηρή ιστορία μάνας και γιου, που έκανε την κυρία από το Κολωνάκι να μην πιστεύει στα αυτιά της και να μην έχει αφήσει από τότε ψυχίατρο για ψυχίατρο που να μην έχει επισκεφτεί. Το πόρισμα ήταν ξεκάθαρο: Οιδιπόδειο σύμπλεγμα σε όλο του το μεγαλείο!

Καλά ξεμπερδέματα
Άντε τώρα να αντιμετωπίσει όλο αυτό το σκηνικό η εκρηκτική 45άρα. Η οποία, μόλις συνήρθε από τη λιποθυμία, προσπάθησε αρχικά να ηρεμήσει και στη συνέχεια απευθυνόμενη στη μητέρα του εραστή της, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της, αλλά ούτε και να καταθέσει τα όπλα.

Όσο για τη μητέρα του νεαρού, συνέχισε απτόητη: «Αυτή έχει την ηλικία μου, τι της βρήκες;». Αλλά συμπλήρωσε ακόμη περισσότερα στη συνέχεια, επιμένοντας σε λεπτομέρειες και περιγραφές που παρέπεμπαν στη μεταξύ τους σεξουαλική σχέση και δραστηριότητα και στις οποίες δεν θα αναφερθούμε ως ένδειξη ευαισθησίας απέναντι στο εξαιρετικά λεπτό και κοινωνικά εύφλεκτο αυτό θέμα.

Η συνέχεια, βέβαια, ήταν εξαιρετικά δύσκολη και για το νεαρό, ο οποίος ζήτησε από τη μητέρα του να φύγει από το σπίτι της ερωμένης του και αμέσως μετά πέφτοντας στην αγκαλιά της αγαπημένης του, της εξιστόρησε χαρτί και καλαμάρι όλα όσα συνέβαιναν στη ζωή του.

Η κυρία των 45 Μαϊων αντιμετωπίζει τα γεγονότα που έζησε με απόλυτη ψυχραιμία, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα τα ξεπεράσει και θα κερδίσει την ευτυχία που τόσο πολύ επιθυμεί στη ζωή της. Ακόμα και με έναν πιο νέο άντρα από εκείνη, που όμως την έκανε να ερωτευτεί δυνατά και αληθινά.