Αυτή η κόντρα δεν έχει τελειωμό

26.11.2010
Μέχρι πρότινος ήταν φίλοι και μόνο καλά λόγια άκουγες από τους μεν για τους δε και αντίστροφα. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν από τη στιγμή που βρέθηκαν απέναντι στην πρωινή ζώνη. Τότε ξέχασαν φιλίες, παρέες και αβρότητες. Τα νούμερα της AGB έγιναν η αιτία για μια νέα κόντρα...

Μέχρι πρότινος ήταν φίλοι και μόνο καλά λόγια άκουγες από τους μεν για τους δε και αντίστροφα. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν από τη στιγμή που βρέθηκαν απέναντι στην πρωινή ζώνη. Τότε ξέχασαν φιλίες, παρέες και αβρότητες. Τα νούμερα της AGB έγιναν η αιτία για μια νέα κόντρα...

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος ήταν καλεσμένοι στο «Όλα 11». Φυσικά, ο Θέμος Αναστασιάδης τους ρώτησε για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, το αντίπαλον δέος στην πρωινή ζώνη. Ο Γιώργος Καραμέρος δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του, λέγοντας πως θα παραδεχτούν δημόσια την εγκυμοσύνη όταν θα στερέψουν από καλεσμένους, ενώ και ο Σπύρος ήταν εξίσου καυστικός.

«Σαφώς και είναι έγκυος», είπε. «Αυτό που ενοχλεί όμως είναι που δεν βγαίνουν να το φωνάξουν, αλλά το κρύβουν, γιατί τους πιέζουν από το κανάλι να μη μιλήσουν ακόμα».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει διά στόματος Γιώργου Λιάγκα και μέσω ερτζιανών: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή με τους άλλους. Όταν θέλω, όταν μπορώ και όταν πρέπει, θα δημοσιοποιήσω κάτι. Αυτοί που τα λένε δεν έχουν παιδιά, μάνα ή γυναίκα για να ξέρουν ότι μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα πεις όταν δεν είσαι σίγουρος;».

Κι ενώ, σύμφωνα με φήμες, οι δύο πλευρές προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους και να αρχίσουν να τα μαζεύουν, ήρθε η εμφάνιση του Γιώργου και του Σπύρου στο «X-Factor». Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που υποστήριξαν ότι μιμήθηκαν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, οι οποίοι τρεις εβδομάδες νωρίτερα τραγούδησαν στο «Just the 2 of Us». «Τα παιδιά ήταν πολύ καλά. Απλώς νομίζω ότι εμείς ήμασταν πολύ διαφορετικοί», είπε ο Γιώργος Καραμέρος. «Αυτό μπορείς να το δεις και στην εκπομπή, από τον τρόπο που ντυνόμαστε και φερόμαστε. Το τραγούδι που επιλέξαμε ήταν επίσης πολύ διαφορετικό. Όση σχέση έχει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τόση έχουμε κι εμείς με τον Γιώργο και τη Φαίη».

Λάδι στη φωτιά φαίνεται όμως ότι έριξε πάλι ο Γιώργος Καραμέρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη. «Δεν θα έκανα ποτέ παιδί για την τηλεθέαση. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ δήλωση για το παιδί του Λιάγκα και της Σκορδά. Είπα απλώς στο Θέμο ότι είναι πολύ καλό το υλικό του Mega που έχουν να διαχειριστούν». Όσον αφορά το γεγονός ότι έχουν επιλέξει την αποχή από τα lifestyle φώτα της δημοσιότητας, ο Γιώργος Καραμέρος είπε: «Δεν θα κρεμάσω την οικογένειά μου στα μανταλάκια ούτε θα βάλω το παιδί μου να χαμογελάει λες και τρώει γιαούρτι». Και όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει, απάντησε ότι αυτό προέρχεται από τον Γιώργο Λιάγκα: «Είχε πει ότι βάφω τα μαλλιά μου, ότι είμαι πρόεδρος των βαψομαλλιάδων της TV! Όχι, ρε Γιώργο, απλώς έχω το κληρονομικό χάρισμα!».

Η μία κόντρα έφερε την άλλη...
Οι κόντρες φούντωσαν για τα καλά στο «Just the 2 of Us». Η Ελένη Φιλίνη, που αποχώρησε την προηγούμενη Κυριακή, φέρεται δυσαρεστημένη με το κανάλι, ενώ η απουσία την επόμενη μέρα από το «Πρωινό mou» έφερε και δεύτερη σύγκρουση, αυτή τη φορά με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι η πορεία των παικτών είναι προδιαγεγραμμένη. Γι’ αυτό και όταν ο Κώστας Καραφώτης εξήγησε στους παρουσιαστές του πρωινού ότι δεν πήγε στην εκπομπή γιατί είχε υποχρεώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε στην αντεπίθεση: «Η Φιλίνη τα έχει πάρει με το Mega, γιατί πιστεύει πως το παιχνίδι είναι στημένο. Είναι έξαλλη και γι’ αυτό δεν ήρθε, να λέμε αλήθειες». Την επόμενη μέρα όμως η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή και τόσο αυτή όσο και ο παρουσιαστής προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους. Όσοι όμως ξέρουν από μέσα τα πράγματα λένε ότι η Ελένη είναι πολύ δυσαρεστημένη με το κανάλι αλλά και με τη στάση που κράτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε ρόλο πυροσβέστη ο Καπουτζίδης!
Τις διαφορές τους στον αέρα αποφάσισαν να λύσουν η Αθηναΐς Νέγκα και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη. Οι δηλώσεις των δύο κυριών στον Τύπο είχαν δημιουργήσει μεταξύ τους αντιπαράθεση. Δεν είχαν βρεθεί όμως τετ α τετ για να εκφράσουν η καθεμία τις απόψεις της. Όταν αυτό συνέβη στο live, η κριτής ζήτησε τα ρέστα από τη διαγωνιζόμενη, η οποία της απάντησε στον ίδιο ακριβώς τόνο. «Σας παρακαλώ, κορίτσια, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, καλύτερα είναι να σταματήσουμε εδώ», τις παρακάλεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και χρειάστηκε να το κάνει αρκετές φορές για να τις πείσει να λύσουν τις διαφορές τους στο backstage. Γεγονός είναι πάντως πως όσο κι αν υπάρχει η διάθεση από το κανάλι να κρατηθούν οι ισορροπίες, με τόσους επώνυμους να διαγωνίζονται και τους κριτές να βαθμολογούν είναι λίγο δύσκολο να μην υπάρχουν... παρατράγουδα.