Για το καλό των παιδιών της

17.03.2008
Η ωραία Ελένη πολλές φορές έχει δηλώσει και σε συνεντεύξεις της αλλά και από την εκπομπή της ότι βάζει τα παιδιά της και την ευτυχία τους πάνω απ όλα.

Η ωραία Ελένη πολλές φορές έχει δηλώσει και σε συνεντεύξεις της αλλά και από την εκπομπή της ότι βάζει τα παιδιά της και την ευτυχία τους πάνω απ όλα. Δεν βάζει όμως μόνο αυτή στη λίστα με τις προτεραιότητές της, αλλά και τη μόρφωσή τους! Και μπορεί κάποιοι να σκεφτούν: «Ποια μόρφωση; Τα παιδιά είναι πολύ μικρά για σχολεία και διαβάσματα...». Όμως, τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι! Γιατί υπάρχουν κάποια κολέγια που για να περάσεις το κατώφλι τους θα πρέπει να βρίσκεσαι σε λίστα αναμονής από τη στιγμή που γεννήθηκες. Ένα τέτοιου τύπου σχολείο είναι το περιβόητο Κολέγιο Αθηνών, όπου έχουν φοιτήσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της χώρας μας, που έχουν διαπρέψει στους χώρους των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της τέχνης. Και η Ελένη σε ένα τέτοιο κολέγιο θέλει να φοιτήσουν τα παιδιά της. Τον Άγγελο και τη Λάουρα τους έχει ήδη βάλει σε λίστα, τώρα όμως ήρθε η σειρά και της νεογέννητης κορούλας της να μπει στη λίστα αναμονής, προκειμένου να φοιτήσει όταν έρθει η ώρα στο συγκεκριμένο κολέγιο.

Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες η Ελένη πήγε στο Κολέγιο Αθηνών και έδωσε τα έγγραφα που χρειάζονται για να μπει στη λίστα του και το νεότερο μέλος της οικογενείας τους. Μετά βέβαια πήγε και μια βόλτα στην Κηφισιά για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, αφού είχε έρθει ο καιρός για να επανέλθει στην κοινωνική της ζωή και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Φυσικά, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, αφού ήταν κάτι που ήθελε πολύ για τα παιδιά της, γι αυτό δεν άντεξε μέχρι το βράδυ που θα συναντιόταν με το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο για να του το ανακοινώσει και του το πρόφτασε από το τηλέφωνο.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ