Παραλίγο μακαρίτης ο Λεονάρντο ντι Κάπριο

23.11.2010
Μεγάλη λαχτάρα πέρασε πριν από λίγες μέρες ο 36χρονος σταρ που έγινε διάσημος από τον ρόλο του στην ταινία "Τιτανικός" και μάλιστα στα 9.000 μέτρα από τη γη.


Μεγάλη λαχτάρα πέρασε πριν από λίγες μέρες ο 36χρονος σταρ που έγινε διάσημος από τον ρόλο του στην ταινία "Τιτανικός" και μάλιστα στα 9.000 μέτρα από τη γη.

Όπως αποκάλυψε στο UsMagazine.com ο εκπρόσωπός του, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) ήταν ένας από τους επιβάτες της πτήσης της εταιρείας Delta που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα όταν μία από τις μηχανές αεροσκάφους με προορισμό τη Μόσχα σταμάτησε να λειτουργεί, ο πιλότος το επέστρεψε άμεσα στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης από όπου είχε απογειωθεί λίγο νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο.

"Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κυβερνήτη και το πλήρωμα της πτήσης για τις κινήσεις τους τη δύσκολη αυτή στιγμή και να τους συγχαρεί που κατάφεραν να προσγειώσουν το αεροπλάνο με ασφάλεια", μεταφέρει ο εκπρόσωπος του δημοφιλούς ηθοποιού.

Επιπλέον, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο Λίο υπέγραψε αυτόγραφα για όλα τα μέλη του πληρώματος -και τις οικογένειές τους πιθανότατα- μόλις ολοκληρώθηκε όλη αυτή η διαδικασία.

Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός για τις οικολογικές του ανησυχίες ντι Κάπριο πήγαινε στη Ρωσία με σκοπό να παραβρεθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο για τη σωτηρία της τίγρης που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Αγία Πετρούπολη με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν (Vladimir Putin).

Κατά τα άλλα, ο Λεονάρντο που έχει επανειλημμένα δείξει την αδυναμία του προς τα όμορφα κορίτσια και δη τα μοντέλα, έχει τα τελευταία 4 χρόνια στο πλευρό του την Ισραηλινής καταγωγής καλλονή Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli). Ωστόσο πρόσφατη εμφάνισή του με την πρωταγωνίστρια της σειράς "Gossip Girl", Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) άναψε φωτιά στις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα