Ελληνικά τα ωραιότερα ανδρικά οπίσθια

27.02.2008
Αν στο προηγούμενο τεύχος αποκαλύψαμε τα νέα (καλορίζικα!) υπέροχα οπίσθια με τη βοήθεια βέβαια της πλαστικής της εντυπωσιακής Τζούλιας Αλεξανδράτου, σήμερα σας ανακοινώνουμε μια ακόμη ελληνική κατάκτηση!

Αν στο προηγούμενο τεύχος αποκαλύψαμε τα νέα (καλορίζικα!) υπέροχα οπίσθια με τη βοήθεια βέβαια της πλαστικής της εντυπωσιακής Τζούλιας Αλεξανδράτου, σήμερα σας ανακοινώνουμε μια ακόμη ελληνική κατάκτηση! Τον τίτλο των πιο σέξι ανδρικών οπισθίων της δεκαετίας, που απένειμε βρετανική εφημερίδα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα!

Ένα απρόσμενο βραβείο κατέκτησε ο Γιάννης Γκούμας και μάλιστα επί βρετανικού εδάφους. Ο άσος του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε στην ακριβοθώρητη λίστα των δέκα καλύτερων οπισθίων της τελευταίας δεκαετίας σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα που έκανε γι αυτόν το λόγο η μεγάλης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα «Sun».

Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή ελληνική διάκριση το σηκωμένο σορτσάκι του Στίβεν Τζέραρντ στην αναμέτρηση Τσέλσι - Λίβερπουλ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που χάρισε στον Γκούμα μια θέση στο πάνθεον και το Top-10, είναι τραβηγμένη από αγώνα της εθνικής μας ομάδας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο διεθνής αμυντικός... αποχωρίστηκε το σορτσάκι της εμφάνισής του σε προσπάθεια να επιτύχει κεφαλιά-ψαράκι. Ο 33χρονος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής φανταζόμαστε ότι θα προσθέσει το συγκεκριμένο τίτλο στη συλλογή με τους άλλους μεγάλους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, όπως αυτόν του Πρωταθλήματος Ευρώπης 2004 ως παίκτης της εθνικής μας ομάδας. Και εις ανώτερα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ