Ετοιμάζουν ροζ υπνοδωμάτιο

19.02.2008
Η νέα χρονιά μπήκε όσο καλύτερα μπορούσε για τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και την Ελμίνα Κοπελούζου. Εκτός από το χλιδάτο γάμο τους στο Μόντε Κάρλο, τώρα ετοιμάζονται να υποδεχθούν και το πρώτο τους παιδί.

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Η νέα χρονιά μπήκε όσο καλύτερα μπορούσε για τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και την Ελμίνα Κοπελούζου. Εκτός από το χλιδάτο γάμο τους στο Μόντε Κάρλο, τώρα ετοιμάζονται να υποδεχθούν και το πρώτο τους παιδί.

Η γοητευτική κόρη του εφοπλιστή-επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου ήδη βρίσκεται στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως είναι φυσικό, ο Κωνσταντής πετάει στον έβδομο ουρανό, αφού στα μέσα Αυγούστου θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς! Άλλωστε, είναι αυτονόητο ότι η εγκυμοσύνη της Ελμίνας ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που το ζευγάρι αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου. Ελμίνα και Κωνσταντής δεν ήθελαν το παιδί τους να έρθει στον κόσμο χωρίς να είναι παντρεμένοι.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι. Όπως είναι φυσικό, λίγο μετά τη γέννησή του θα πραγματοποιηθεί και ο θρησκευτικός γάμος στα πάτρια εδάφη αυτή τη φορά. Τόσο η οικογένεια Κοπελούζου όσο και η οικογένεια του Κωνσταντή περιμένουν με λαχτάρα τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού και παρόλο που προς το παρόν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεννηθεί υγιές, έγκυρες πηγές λένε ότι και οι δύο ήδη σκέφτονται να κάνουν κι άλλα παιδιά. Κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, αφού η πανέμορφη Ελμίνα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια!

Προς το παρόν και μετά το χλιδάτο γάμο τους στο Μόντε Κάρλο οι δυο τους αποφεύγουν τις κοσμικές εξόδους. Προτιμούν να διασκεδάζουν σε ήσυχα μέρη, όπως σε εστιατόρια, όπου δεν συχνάζουν φωτογράφοι. Πού και πού δε οργανώνουν συγκεντρώσεις στο σπίτι τους βλέποντας με φίλους τους DVD. Πρόσφατα εμφανίστηκαν σε εστιατόριο των βορείων προαστίων και όλοι σχολίαζαν πόσο η εγκυμοσύνη έχει ομορφύνει την Ελμίνα. Κατά τα άλλα, το ζευγάρι, πέρα από το ότι σύντομα θα επιλέξει τη διακόσμηση για το δωμάτιο του παιδιού του, ήδη σκέφτεται πού και πότε να πραγματοποιήσει το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι του γάμου, στο οποίο θα παρελάσουν αρκετές διασημότητες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορεί ο γάμος τους να έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όμως το πάρτι τους θα είναι ανοιχτό.