White party

14.02.2008
Τα θυμάστε τα παλιά πάρτι στους industrial χώρους που διαμορφώνονταν για μια βραδιά και μόνο; Που επώνυμοι πήγαιναν ακόμα και ακάλεστοι, γιατί απλά ήταν ΤΟ πάρτι και όχι για μια φωτογραφία και να φύγουν;

Τα θυμάστε τα παλιά πάρτι στους industrial χώρους που διαμορφώνονταν για μια βραδιά και μόνο; Που επώνυμοι πήγαιναν ακόμα και ακάλεστοι, γιατί απλά ήταν ΤΟ πάρτι και όχι για μια φωτογραφία και να φύγουν; Και που φυσικά η ατμόσφαιρα και τα θετικά vibes που επικρατούσαν δεν μπορούσαν να κλειστούν σε δελτία Τύπου με κλισέ εκφράσεις τύπου «το κέφι έμεινε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες» ή «το κέφι χτύπησε κόκκινο»;

Ο Ευθύμης και ο Χρήστος Χατζηβασιλείου των MED έκαναν ένα flashback σε αυτή την εποχή διαμορφώνοντας το υπό κατασκευή ρετιρέ τους στο Κολωνάκι σε πραγματικό club για ένα και μοναδικό πάρτι.

Το «White Ρarty» είχε γίνει talk of the town όχι μόνο στους κοσμικούς κύκλους, αλλά και σε όλη την in fashion Αθήνα πολύ πριν καν πραγματοποιηθεί. Το γεγονός ότι τα luxurius lingerie MED ήταν πίσω από το πάρτι και ότι οι διάσημοι Έλληνες d.js Αλέξανδρος Χριστόπουλος και Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα έπαιζαν μουσική εγγυούνταν την επιτυχία.

Η έκπληξη, όμως, ήταν όταν οι καλεσμένοι περνούσαν την πόρτα της εισόδου και αντίκριζαν το χώρο: MED pin-up girls & boys μέσα σε jacuzzi και κάτω από τεχνητό καταρράκτη, μια τεράστια discoball με μια discogirl να κάνει κούνια πάνω της (!), φωτισμός υψηλών προδιαγραφών, εκκεντρικά αυτόφωτα έπιπλα και διακοσμητικά και αμέτρητοι χορευτές, οι οποίοι δεν έκαναν απλώς show, αλλά ξεσήκωναν τον κόσμο. Μια εντυπωσιακή τραγουδίστρια λίκνισε τους πάντες σε rnb ρυθμούς και φυσικά τα super MED models με chic sexy & glamorous εσώρουχα περιφέρονταν στο χώρο και φρόντισαν ώστε όλοι οι καλεσμένοι να «μη μείνουν στην ησυχία τους». Όλα αυτά σε ένα ολόλευκο φόντο με θεά όλη την πόλη πιάτο!

Από τις 22.30 έως τις 06.00 το πρωί πέρασε από εκεί όλη η Αθήνα. Από μεγαλοεπιχειρηματίες, χρηματιστές ακόμη και κριτικούς Τέχνης μέχρι ηθοποιούς, καλλιτέχνες, μοντέλα και, φυσικά, beautiful κοσμικούς. Βέβαια, μόλις η ξεσηκωτική μουσική και η άκρως ανεβαστική ατμόσφαιρα τους καταλάμβανε, τότε η «ταυτότητα» δεν έπαιζε απολύτως κανέναν ρόλο.