Στα παρασκήνια του «Βaby dance»

25.01.2008
Κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου και όλα δείχνουν ότι το καινούργιο talent show του Alpha είναι μια φιλόδοξη παραγωγή που θα μας «ταξιδέψει» στο φανταστικό κόσμο των παιδιών!

Από τη Βίκυ Διαμάντη


Κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου και όλα δείχνουν ότι το καινούργιο talent show του Alpha είναι μια φιλόδοξη παραγωγή που θα μας «ταξιδέψει» στο φανταστικό κόσμο των παιδιών!

Το ΛΟΙΠΟΝ βρέθηκε στα παρασκήνια του «Βaby dance», του καινούργιου talent show του Alpha, όπου είδαμε όχι μόνο την «οικοδέσποινα» της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και μικρά ταλαντούχα παιδιά που προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι είναι έτοιμα να κατακτήσουν την πίστα του χορού. Το σόου που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Βρετανία έρχεται τώρα και στην τηλεόραση του Alpha και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου. Τι θα δούμε; Ζευγάρια λιλιπούτειων χορευτών, ηλικίας 6 έως 11 χρόνων, να διαγωνίζονται σε χορούς latin αλλά και σε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Οι οντισιόν πραγματοποιήθηκαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας και στην Κύπρο. Από τα εκατοντάδες ζευγάρια παιδιών που προσήλθαν επιλέχθηκαν τα 50 καλύτερα. Το μεγάλο έπαθλο για το ζευγάρι που θα κερδίσει θα είναι η συμμετοχή του σε τρεις παγκόσμιους διαγωνισμούς χορού σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης αλλά και 25.000 ευρώ για το κάθε παιδί, σε κλειστό λογαριασμό, που θα ανοίξει όταν κλείσει τα 18 του χρόνια. Δεν θα μείνουν, όμως, με το παράπονο και τα υπόλοιπα παιδάκια, αφού έπαθλο υπάρχει για όλα τα ζευγάρια που θα προκριθούν στο «Βaby dance live», το οποίο θα είναι μία υποτροφία για τα δίδακτρα ενός χρόνου, ώστε να συνεχίσουν τα μαθήματα χορού στη σχολή στην οποία ήδη φοιτούν. Παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ θα δούμε και τον Ορφέα Αυγουστίδη στο ρόλο του συμπαρουσιαστή.

Η κριτική επιτροπή θα είναι τριμελής και θα απαρτίζεται από τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου, το μοντέλο-ηθοποιό Νόνη Δούνια και τη χορεύτρια-χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα.

Τα πρώτα κάστινγκ ξεκίνησαν εδώ και τέσσερις μήνες. Παιδάκια απ όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, έλαβαν μέρος, διεκδικώντας μια θέση στο «Βaby dance live» για να φτάσουν λίγο πιο κοντά στο έπαθλο. Η αγωνία ήταν μεγάλη, ενώ οι λιλιπούτειοι υποψήφιοι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!