Οι προτιμήσεις δεν είναι πια ταμπού

10.03.2010
Τι κι αν παλαιότερα ερωτήσεις αναφορικά με προσωπικές στιγμές και προτιμήσεις ήταν ταμπού σε μια συνέντευξη; Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες σταρ μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους συνήθειες.
Τι κι αν παλαιότερα ερωτήσεις αναφορικά με προσωπικές στιγμές και προτιμήσεις ήταν ταμπού σε μια συνέντευξη; Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες σταρ μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους συνήθειες.

Νάταλι Θάνου
«Δεν αγαπάω τίποτα περισσότερο από το σεξ. Πρώτο έρχεται το σεξ, δεύτερη η δουλειά και μετά όλα τ’ άλλα. Το σεξ είναι μια πνευματική αναζήτηση για δύο. Γι’ αυτό και εγώ θεωρώ τον εγκέφαλο ως το πιο σέξι σημείο του κορμιού μου».

«Νitro», Μάρτιος 2009

Αλέξης Γεωργούλης
«Το μεγαλύτερο διάστημα αποχής από το σεξ θα πρέπει να το πέρασα στο γυμνάσιο. Είχα μείνει τέσσερις μήνες χωρίς ταίρι στο σεξ, αλλά από τότε κανένα πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα, δεν έχω παράπονο».

«Νitro», Mάιος 2009 Παναγιώτης Μπουγιούρης

«Έχω ταμπού στο σεξ και προσπαθώ να τα ξεπεράσω».

«Όμορφος κόσμος το πρωί», Νοέμβριος 2009

Ελεονώρα Μελέτη
«Όποιος είναι ικανοποιημένος με το σεξ δεν βγαίνει ποτέ να το φωνάξει... Για μένα δεν υπάρχουν σεξουαλικές ανάγκες. Υπάρχουν συναισθηματικές. Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος που θα ικανοποιήσει τη συναισθηματική σου δίψα, τότε θα ξυπνήσει και τη σεξουαλική σου όρεξη».

«Glam», Noέμβριος 2009

Σοφία Αλιμπέρτη
«Το μοναδικό one night stand στη ζωή μου το έχω κάνει με τον Γιάννη Πάριο. Επειδή μου προέκυψαν παιδιά και 10 χρόνια σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό».

«Athens Magazine», Φεβρουάριος 2010

Χριστόφορος Παπακαλιάτης
«Για μένα ο αυνανισμός δεν είναι ταμπού. Είναι πώς ορίζει ο καθένας τα ταμπού. Εγώ τα όρια τα βάζω βάσει αξιοπρέπειας».

«Πρωινή Μελέτη», Ιανουάριος 2010 - Με αφορμή τη σκηνή του αυνανισμού στο σίριαλ «4».

Σοφία Βόσσου
«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είχαμε κάνει σεξ σε σκάλα πολυκατοικίας. Ανδρέας είναι αυτός».

Πριν από 10 χρόνια στο «Αργά με τον Νίκο Μαστοράκη» - Μιλώντας για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Νίνο
«Δεν με ενδιέφερε ποτέ το σεξ, άσχετα αν αυτό δεν ταιριάζει με την εικόνα μου ? όταν με βλέπεις, νομίζεις ότι με ενδιαφέρει μόνο αυτό. Για να μη σου πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει τις λιγότερες σεξουαλικές εμπειρίες».

«Νitro», Αύγουστος 2008

Δημήτρης Βλάχος
«Σε όλη μου τη ζωή δύο φορές έχω κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Ακόμη και όταν είχα σχέση, μετά από ενάμιση χρόνο το έκανα χωρίς προφυλακτικό. Είμαι πωρωμένος με αυτό το θέμα. Δεν λέει για ένα... της στιγμής να χαλάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Με τσατίζουν τα άτομα που λένε ?δεν μπορώ να βάλω προφυλακτικό?. Είναι πολύ ανώριμο αυτό».

«Down Town», Μάρτιος 2006

Χριστίνα Κολέτσα
«Δεν μου αρέσει να προσποιούμαι στο σεξ, δεν έχει χρειαστεί κιόλας να το κάνω», έχει δηλώσει η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ σε ερώτηση αν της έχει τύχει στο σεξ να γουστάρει τόσο πολύ τον άλλο, που να μην προλάβει να βγάλει τα ρούχα της, απάντησε απλά: «Μου έχει συμβεί πολλές φορές».

«Maxim», Αύγουστος 2008

Τζούλια Αλεξανδράτου
«Θα δείτε στη διάρκεια της ερωτικής πράξης τον κύριο Ψωμόπουλο να κρατάει την κάμερα. Υπάρχουν πάρα πολλές σκηνές με πολλές στάσεις που με απεικονίζουν κάνοντας μόνο σεξ και σε πολλούς διαφορετικούς χώρους. Δεν ήταν μόνο η κρεβατοκάμαρα, ήταν το μπάνιο, το σαλόνι, το πάτωμα. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω ξανακάνει σεξ με κάποιον να με σκηνοθετεί».

«Down Town», Ιανουάριος 2010 - Περιγράφοντας το ερωτικό βίντεο με τον Χρήστο Ψωμόπουλο.