Χιου Γκραντ: Ώρα για γάμο και παιδιά!

11.01.2010
Αυτές είναι δύο από τις βασικές προτεραιότητες του 49χρονου ηθοποιού για τον χρόνο που μόλις ξεκίνησε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη στην ισπανική τηλεόραση.


Αυτές είναι δύο από τις βασικές προτεραιότητες του 49χρονου ηθοποιού για τον χρόνο που μόλις ξεκίνησε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη στην ισπανική τηλεόραση.

"Εχω πάρει μερικές αποφάσεις για το 2010", είπε στον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του ισπανικού ιδιωτικού καναλιού "Telecinco": "Όπως να χάσω μερικά κιλά. Επίσης πρέπει να παντρευτώ και να κάνω παιδιά και χρειάζομαι ένα καινούριο σπίτι...". Τώρα βέβαια, πώς σκοπεύει να το κάνει αυτό αφού αυτό τον καιρό κυκλοφορεί μόνος, είναι μια άλλη ιστορία. Κάτι θα ξέρει εκείνος. Στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί με διάφορες συντρόφους, το όνομά του όμως έχει κυρίως συνδεθεί με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) και πιο πρόσφατα με την Τζεμίμα Καν (Jemima Khan).

Ο δημοφιλής Βρετανός πρωταγωνιστής βρέθηκε στην Ισπανία για να προωθήσει την νέα του ταινία "Τα μάθατε για τους Μόργκαν;" ("Did you hear about the Morgans?"), την πρώτη του δουλειά εδώ και δύο χρόνια, στην οποία πρωταγωνιστεί με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker).

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι αυτό τον καιρό "φλερτάρει" με δύο νέες κινηματογραφικές προτάσεις, καμία από τις οποίες δεν είναι ρομαντική κωμωδία. "Η μία έχει να κάνει με ζώα και η άλλη με μουσική", εξήγησε: "Απλά, πρέπει να βρω το κουράγιο να τα κάνω".

Νωρίτερα την ίδια μέρα, σε συνέντευξη που έδωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "El Mundo", ο Γκράντ αστειεύτηκε λέγοντας ότι μέσα στις δύο δεκαετίες που μεσολάβησαν από τότε που γύρισε στην Ισπανία την ταινία "Rowing with the wind" μέχρι σήμερα μεταμορφώθηκε από "νέος, αξιαγάπητος άντρας γεμάτος ελπίδα και ενθουσιασμό σε ένα γέρο αλκοολικό"!

Τον περασμένο μήνα, ομολόγησε ότι όταν αγόρασε έναν πίνακα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ του 1960 (Elizabeth Taylor) δια χειρός Αντι Γουόρχολ (Andy Warhol) σε μια δημοπρασία για 2 εκατομμύρια λίρες ήταν απλά μεθυσμένος. Το ότι βέβαια έξι χρόνια αργότερα τον πούλησε για 13 εκατομμύρια λίρες, είναι επίσης μια άλλη ιστορία.