Ντέιβιντ Αρκέτ: "Με την Κόρτνεϊ κάνουμε σεξ με ραντεβού"

08.01.2010
Αυτή τη δήλωση έκανε ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) στο σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmie Kimmel), όπου εμφανίστηκε την Τρίτη, μιλώντας -και- για την ερωτική του ζωή με τη σύζυγό του Κόρτνεϊ Κόξ (Courteney Cox).

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) στο σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmie Kimmel), όπου εμφανίστηκε την Τρίτη, μιλώντας -και- για την ερωτική του ζωή με τη σύζυγό του Κόρτνεϊ Κόξ (Courteney Cox). Απόσπασμα της ιδιαίτερα ζωηρής συνέντευξης θα δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

"Όταν παντρεύεσαι", είπε συγκεκριμένα ο 38χρονος ηθοποιός, "δεν κάνεις σεξ τόσο συχνά όσο οι υπόλοιποι άνθρωποι που τρέχουν από εδώ και από εκεί. Πρέπει να αρχίσεις να το προγραμματίζεις. Εμείς το προγραμματίζουμε. Περίπου μία φορά την εβδομάδα. Και όταν δεν γίνεται, ο 'μπαμπούλης' θυμώνει πολύ".

Μιλώντας για το πώς πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε ότι η Κόρτνεϊ τον έκανε να περιμένει πολύ εκείνη την ημέρα για το προγραμματισμένο εορταστικό "κοκό". Η ατζέντα είχε πρώτα προπόνηση για την 45χρονη ηθοποιό και μετά τα... οικογενειακά καθήκοντα. Έστειλε λοιπόν τον καλό της να ετοιμαστεί και να την περιμένει.

"Κάνω το ντους μου, βάζω τις κολόνιες μου, τις πούδρες μου, ξυρίζομαι. Είμαι έτοιμος. Μοσχοβολάω και... περιμένω", είπε μεταξύ άλλων στο "Jimmy Kimmel Live". "Και περιμένω. Και περιμένω. Περνάει μιάμιση ώρα από την ώρα που θα τελείωνε την προπόνησή της και ακόμη τίποτα. Πάω κάτω και τη βλέπω στο γυμναστήριο να μιλάει με μία φίλη της. Απλά με κοιτάζει, τη ρωτάω: 'είσαι με τα καλά σου;' και φεύγω. Πηγαίνω πάλι επάνω και περνάνε κι άλλα 40 λεπτά. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που απλά πήγα και κάθισα στις σκάλες. Επιτέλους, εμφανίστηκε από τη γωνία. 'Άντε, έλα', μου είπε. Και πήγε!