Οι προσωπικοί δαίμονες της Κέισι Τζόνσον

08.01.2010
Ενώ τα αίτια του θανάτου της ερευνούνται ακόμη, διάφορες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ξεσκεπάζουν την όχι και τόσο ρόδινη ζωή της 30χρονης τραγικής κληρονόμου του κολοσσού Johnson & Johnson.


Ενώ τα αίτια του θανάτου της ερευνούνται ακόμη, διάφορες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ξεσκεπάζουν την όχι και τόσο ρόδινη ζωή της 30χρονης τραγικής κληρονόμου του κολοσσού Johnson & Johnson.

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην αρραβωνιαστικιά της Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson), Τίλα Τεκίλα (Tila Tequila), και την οικογένειά της. Μήλον -ή μάλλον, μήλα- της έριδος, τα δύο σκυλάκια της πρώτης τα οποία η Τίλα αρνήθηκε να παραδώσει στις φίλες της καλής της, Νίκι Χίλτον (Nicky Hilton) και Μπιζού Φίλιπς (Bijou Phillips), υποστηρίζοντας ότι θα τα έδιναν στους δικούς της, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν σκοπό να τα θανατώσουν και να τα θάψουν (!) μαζί με την Κέισι.

Σύμφωνα με την "Daily Mail" η TV persona πήγε χθες στο σπίτι της Τζόνσον για να πάρει από εκεί τα προσωπικά της αντικείμενα και όταν οι δύο φίλες χτύπησαν την πόρτα, εκείνη όχι μόνο δεν άνοιξε, αλλά κάλεσε και την αστυνομία. Σε συνέχεια της όλης ιστορίας, ο εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας Τζόνσον αρνήθηκε τις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε, φυσικά, περίπτωση να θανατωθούν τα σκυλιά. Αντίθετα, σκοπός τους ήταν να τους δοθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα καθώς και τα δύο είχαν μεγάλη ανάγκη από αυτή.

Στη συνέχεια, τα τρία κορίτσια ανέλαβαν να "καθαρίσουν" το σπίτι από τα περιττά, βγάζοντας έξω και αρκετά προσωπικά αντικείμενα της χαμένης φίλης τους, όπως, για παράδειγμα, ένα κουτί με σύριγγες ινσουλίνης τις οποίες εκείνη χρησιμοποιούσε για να αντιμετωπίσει τον διαβήτη που την ταλαιπωρούσε.

Και άλλες αποκαλύψεις, όμως είδαν το φως της δημοσιότητας χθες. Στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι τελευταίες μέρες της Κέισι κάθε άλλο παρά, φωτεινές, ήταν. Έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι η οικογένεια Τζόνσον την είχε αποκληρώσει και δεν θα άλλαζε γνώμη μέχρι εκείνη να αποφασίσει να βοηθήσει τον εαυτό της. Το γεγονός αυτό οδήγησε οδηγήσει την έτσι κι αλλιώς προβληματική ζωή της κυριολεκτικά εκτός ελέγχου. Ζούσε σε ένα σπίτι βρώμικο, παρατημένο, χωρίς ηλεκτρικό, νερό και γκάζι, αφού δεν είχε πια χρήματα να πληρώσει κανέναν λογαριασμό. "Η πισίνα ήταν σαν βούρκος, και γύρω γύρω κολυμπούσαν ποντίκια, ενώ υπήρχαν σάπια υπολείμματα φαγητού παντού", αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Με τον καιρό, το σώμα της είχε αποκτήσει ανοσία στην ινσουλίνη με αποτέλεσμα ο διαβήτης της να χειροτερέψει. Διάφοροι φίλοι της όμως, υποστηρίζουν ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε από τα διάφορα ηρεμιστικά και ναρκωτικά που έπαιρνε, όπως μαριχουάνα, Έκσταση και κοκαΐνη. Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσει τους άπειρους προσωπικούς δαίμονες που την καταδίωκαν.

Η κατάρρευση της άλλοτε "χρυσής κληρονόμου" άρχισε πέρυσι, ύστερα από τη σύλληψή της με την κατηγορία της κλοπής. Μεσολάβησε και ακόμη ένα επεισόδιο με την πρώην φίλη της Κόρτνεϊ Σεμέλ (Courtenay Semel) -κόρη του πρώην διευθυντικού στελέχους της Yahoo, Τέρι Σεμέλ (Terry Semel)- σύμφωνα με την οποία η Κέισι προσπάθησε να βάλει φωτιά στα μαλλιά της.

Και βέβαια, εκκρεμούσε και το ζήτημα της θετής της κόρης, Έιβα, της οποίας την κηδεμονίας έχασε όταν η δική της μητέρα, εξέφρασε αμφιβολίες για τη δυνατότητα της κόρης της να μεγαλώσει σωστά την εγγονή της.

Τον Νοέμβριο φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύτηκε σε κλινική για τρεις μέρες ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Υπολογίζεται ότι η Κέισι Τζόνσον ήταν νεκρή για περισσότερο από μία εβδομάδα πριν ανακαλυφθεί το πτώμα της και η κηδεία της αναμένεται να γίνει την Κυριακή στη Νέα Υόρκη. Η τελευταία φορά που η ίδια επικοινώνησε με κάποιον ήταν μέσω ενός σημειώματος στη σελίδα της στο Twitter όπου έγραφε "Όνειρα γλυκά σε όλους". Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι αυτό για το οποίο είχε μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της ήταν το ότι δεν είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι σόου "The Simple Life" το οποίο εκτόξευσε στη φήμη τις φίλες της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie). Ποιός ξέρει πώς θα ήταν τα πράγματα αν το είχε κάνει;