Η Lady Gaga τώρα και σχεδιάστρια!

08.01.2010
Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga εγκαινίασε τη συνεργασία της με την εταιρία Polaroid χτες βράδυ (7/1/2010) στο Λας Βέγκας.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga εγκαινίασε τη συνεργασία της με την εταιρία Polaroid χτες βράδυ (7/1/2010) στο Λας Βέγκας.

Η συνεργασία της κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) ξεκίνησε με το λανσάρισμα της νέας σειράς κόκκινων ακουστικών, μέρος από τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τον αγώνα καταπολέμησης του Aids στην Αφρική.

Για μια ακόμα φορά, η 23χρονη Gaga φρόντισε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της κατά τη διάρκεια του Σόου Καταναλωτικών Ηλεκτρικών Ειδών, στο οποίο ανακοινώθηκε και ο νέος ρόλος που θα παίξει ως Επικεφαλής του Δημιουργικού Τμήματος της Polaroid.
Φορώντας ένα καπέλο ηλίου φτιαγμένο από το δικό της τριχωτό κεφαλής, αποκάλυψε πως θα ασχοληθεί με την δημιουργία προϊόντων τεχνολογίας, φωτογραφίας και τέχνης που θα φέρουν την υπογραφή της μέσα στο 2010.

Φυσικά, όταν η τραγουδίστρια φαινόμενο για το 2009 ρωτήθηκε για τις συμβουλές που θα έδινε στους επίδοξους σχεδιαστές μόδας που την παρακολουθούν, οι προτάσεις της προκάλεσαν σύγχυση:

"Για εμένα, όταν σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα κομμάτι ή να επιλέξω ποιό κομμάτι θα φορέσω, εστιάζω στο σχήμα. Για παράδειγμα, αν ως καλλιτέχνης σκεφτείς να περάσεις μέσα από μια ξύλινη πόρτα, φαντάσου το σχήμα που θα σου έμενε! Εγώ σκεφτόμουν δημιουργικά πάντα. Εσείς δεν χρειάζεται να φτιάχνετε τεράστια καπέλα. Απλά ό,τι φτιάχνεται πρέπει να σας αντιπροσωπεύει πλήρως".

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Έκθεση του Λας Βέγκας, η Gaga παρέλαβε και ένα πορτρέτο που απεικόνισε τον εαυτό της, φτιαγμένο από εικόνες Polaroid και φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη Μαουρίτσιο Γκαλαμίτι (Maurizio Galamiti).

Όσον αφορά την φιλανθρωπική προσφορά της Lady Gaga, το λανσάρισμα των κόκκινων ακουστικών- με σκοπό την βοήθεια της Αφρικής στον αγώνα κατά του Aids - όλα ξεκίνησαν μετά από μια κουβέντα που είχε η Gaga με τον τραγουδιστή Μπόνο (Bono) των "U2" τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όλα τα έσοδα από την κόκκινη γραμμή ακουστικών θα διατεθεί στους ανθρώπους που μαστίζονται από τον ιό του AIDS που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας στην Αφρική, τόνισε η Gaga.

Για το σκοπό αυτό, η 23χρονη τραγουδίστρια θα ηχογραφήσει μια ειδική έκδοση του τραγουδιού της ''Poker Face''.