Η Μαράια Κάρεϊ μεθυσμένη επί σκηνής

07.01.2010
Πραγματικά, η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) στην σκηνή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παλμ Σπρίνγκς πριν λίγες ημέρες (5/1/2010), ακόμα συζητιέται.
Πραγματικά, η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) στην σκηνή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παλμ Σπρίνγκς πριν λίγες ημέρες (5/1/2010), ακόμα συζητιέται.

Κι αυτό γιατί όλοι απορούν για το εάν η 40χρονη Κάρεϊ μέθυσε από τις σαμπάνιες που κατανάλωσε στα παρασκήνια της βραδιάς ή εξαιτίας της ευτυχίας που ένιωσε κεριδίζοντας το βραβείο για το ρόλο της στην ταινία "Precious".

Όπως και να έχει, η επτάλεπτη εμφάνισή της στη σκηνή δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις και η ίδια η Μαράια βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις για το μεθύσι μία ημέρα μετά, στο πλαίσιο της 36ης απονομής των ετήσιων Βραβείων του Κοινού (36th Annual People's Choice Awards).

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: στην σκηνή βρίσκεται ο σκηνοθέτης Λι Ντάνιελς (Lee Daniels) και ετοιμάζεται να παραδώσει το Βραβείο της Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού στην φίλη του Μαράια Κάρεϊ. Εκείνη αναβαίνει όλο χάρη στη σκηνή και αφού τον αγκαλιάσει, αρχίζει να του λέει πόσο πολύ τον αγαπάει.

Έπειτα, η Κάρει ξεσπά σε γέλια, προσπαθώντας να ψελλίσει τον καθιερωμένο λόγο του νικητή. Ανάμεσα στα γέλια, η Κάρει ζητούσε από το κοινό να την συγχωρέσει ενώ επανέλαβε αρκετές φορές την φράση: ''Ω Θεέ μου''!

Έπειτα, απευθύνθηκε και πάλι στον Ντανιέλς ενημερώνοντας τον για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ορισμένες φορές, ενώ γελώντας έφυγε από τη σκηνή ευχαριστώντας το κοινό που παρακολουθούσε αποσβολωμένο!

Η αλήθεια είναι πως εκείνο το βράδυ, οι σαμπάνιες έρεαν άφθονες και η 40χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φρόντισε να το εκμεταλλευθεί. Πάντως, η ίδια η Κάρεϊ έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις την επόμενη ημέρα ακριβώς.

Η τραγουδίστρια παρέλαβε ένα ακόμα βραβείο, αυτό της αγαπημένη R&B Καλλιτέχνιδας στα βραβεία κοινού στο Λος Άντζελες. Εκεί, η Κάρεϊ έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις και φρόντισε να δικαιολογήσει την προηγούμενη εμφάνισή της λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Εγώ και ο Λι είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Διασκεδάζαμε όλο το βράδυ, ήπιαμε λίγο, δεν πρόλαβα να φάω και ανέβηκα στη σκηνή άρον άρον. Ήπιαμε λίγη σαμπάνια παραπάνω και όσο κι αν αγαπάω τον Λι, είναι κακή επιρροή".

Στα βίντεο που ακολουθούν έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και το βίντεο ντοκουμέντο από την επτάλεπτη απονομή στην Μαράια Κάρεϊ αλλά και την απάντηση που έδωσε η ίδια για την μεθυσμένη της εμφάνιση, μία μέρα μετά (6/1/20120) στα Βραβεία Κοινού στο Λος Άντζελες.

Επιμέλεια - Απόδοση: Κατερίνα Πατούλια