Κι όμως ήρθε ο Αϊ-Βασίλης!

08.01.2010
Ποιος είπε ότι ο Αϊ-Βασίλης δεν υπάρχει; Υπάρχει και δεν φέρνει δώρα μόνο στα παιδιά. Κάποιοι στάθηκαν πιο τυχεροί, αλλά κάποιοι άλλοι δεν γλίτωσαν από τη μελαγχολία των ημερών. Όπως και να ’χει πάντως, το 2010 είναι εδώ για να ξορκίσει όλα τα κακά και να φέρει δώρα σε όλους!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Ποιος είπε ότι ο Αϊ-Βασίλης δεν υπάρχει; Υπάρχει και δεν φέρνει δώρα μόνο στα παιδιά. Κάποιοι στάθηκαν πιο τυχεροί, αλλά κάποιοι άλλοι δεν γλίτωσαν από τη μελαγχολία των ημερών. Όπως και να ’χει πάντως, το 2010 είναι εδώ για να ξορκίσει όλα τα κακά και να φέρει δώρα σε όλους!

Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά...
Ένα από τα ωραιότερα δώρα της ζωής της πήρε η Έλενα Ασημακοπούλου. Ένα ταξίδι στην Ιταλία μαζί με τον καλό της, Μπρούνο Τσιρίλο. Και μάλιστα δεν πήγαν μόνοι. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του αμυντικού του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν και οι γονείς της με την αδερφή της και μαζί με την οικογένεια του Μπρούνο πέρασαν όλες τις γιορτές. Όσο για τον Άγιο Βασίλη, αυτόν μάλλον τον βρήκε στο πρόσωπο του αγαπημένου της, ο οποίος της έκανε δώρο ένα πανάκριβο κόσμημα.

«Μου έφερε το πολυτιμότερο δώρο»
Το πιο σημαντικό δώρο της ζωής της Τάνιας Καψάλη στριφογυρίζει κάθε χρόνο γύρω από το δέντρο: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Άγιος Βασίλης μου έφερε το πολυτιμότερο δώρο, που είναι η κόρη μου, η Ίλια. Οπότε τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι κάθε χρόνο υπέροχα, γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου είναι δίπλα μου»!

Αγαπημένα πρόσωπα
Μάλλον δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη η Κατερίνα Στικούδη, δεν έμεινε όμως παραπονεμένη την Πρωτοχρονιά. Έπειτα από πολύ καιρό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, και πέρασε τις γιορτινές ημέρες παρέα με την οικογένειά της. Όπως μας είπε, αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για την ίδια, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς της και τώρα που μένει στην Αθήνα τους βλέπει σπάνια.

«Μου έφερε ευτυχία και επιτυχία»
Συνήθως δεν ζητάει τίποτα από τον Αϊ-Βασίλη η Νίνα Λοτσάρη. Γιατί; «Τον Άγιο Βασίλη τον έχω σπίτι μου... Είναι ο άντρας μου», μας είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Δεν παρέλειψε, όμως, να ευχαριστήσει τον πραγματικό άγιο, που για άλλη μια χρονιά της έφερε επιτυχία στη δουλειά: «Επειδή όλα τα άλλα τα έχω και εννοώ φυσικά την οικογένειά μου, που είναι ό,τι πολυτιμότερο για μένα, τον ευχαριστώ που για άλλη μια χρονιά μου έφερε επιτυχία στη δουλειά».

Αισιοδοξία και εμπειρίες
Ούτε και η Δέσποινα Καμπούρη περίμενε κάποιο συγκεκριμένο δώρο κάτω από το δέντρο. Δηλώνει όμως ικανοποιημένη που η καινούργια χρονιά ξεκινά με προίκα τις πολύτιμες εμπειρίες και πολλή αγάπη. Μήπως αυτό δεν είναι το καλύτερο δώρο για να ξεκινήσει αισιόδοξα το 2010;

Αναμνήσεις και κατάθλιψη
Μάλλον δεν ήταν ανοιχτοχέρης ο Άγιος Βασίλης με τον Νίκο Μουρατίδη, αφού παραμονές της Πρωτοχρονιάς του έφερε μια ωραιότατη... κατάθλιψη! «Θυμήθηκα τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασα χωρίς τη μητέρα μου. Γιορτές με φίλους που δεν υπάρχουν πια και κάποιους άλλους που έλειπαν στο εξωτερικό και όλο αυτό εξελίχθηκε σε μια ωραιότατη κατάθλιψη! Μάλιστα, για να την ευχαριστηθώ ακόμη περισσότερο, έκλεισα και τα τηλέφωνα και πέρασα μόνος μου τις γιορτές. Το καταευχαριστήθηκα!». Εμείς του ευχόμαστε το 2010 να του φέρει μόνο χαμόγελα και χαρά!