Νεκρή η 30χρονη κληρονόμος της Johnson & Johnson!

05.01.2010
Η Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson) βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί στο σπίτι της στο Λος Αντζελες. Ήταν 30 χρονών.

Η Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson) βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί στο σπίτι της στο Λος Αντζελες. Ήταν 30 χρονών.

Η τελευταία φορά που κάποιος επικοινώνησε με την κοσμική κληρονόμο της γνωστής εταιρείας ήταν στις 29 του προηγούμενου μήνα. Στοιχεία που να υποδεικνύουν φόνο δεν υπάρχουν, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα αποκαλυφθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε.

Ο υπεύθυνος Τύπου του πατέρα της Γούντι Τζόνσον (Woody Johnson) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Η οικογένεια Τζόνσον πενθεί την τραγική απώλειά της και ζητά διακριτικότητα και σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τους".

Η Τζόνσον είχε απασχολήσει στο παρελθόν το κοσμικό ρεπορτάζ με την έντονη κοινωνική ζωή της, τις κουτσομπολίστικες στήλες κυρίως για τις προτιμήσεις της σε ερωτικές παρτενέρ του ιδίου φύλλου, αλλά και το αστυνομικό δελτίο.

Τον περασμένο Νοέμβριο ενεπλάκη σε ένα τεράστιο σκάνδαλο όταν συνελήφθη κατηγορούμενη για κλοπή. Το φερόμενο ως θύμα, μοντέλο Τζάσμιν Λέναρντ (Jasmine Lennard) την κατηγόρησε ότι διέρρηξε το διαμέρισμά της και έκλεψε άπειρα ρούχα, κοσμήματα και άλλα πράγματα αξίας.

Σύμφωνα με τη "New York Post" όταν η Λέναρντ επέστρεψε στο σπίτι της ύστερα από απουσία κάποιων εβδομάδων τον βρήκε λεηλατημένο. Είδε ότι έλειπαν ρούχα, κοσμήματα, πολλές σελίδες από σημαντικά έγγραφα που κρατούσε εκεί, ακόμη και εσώρουχά της. Ο δράστης, είχε μάλιστα αφήσει μια παράξενη "καρτ βιζίτ": έναν χρησιμοποιημένο... δονητή επάνω στο κρεβάτι και μία βρεγμένη πετσέτα στο πάτωμα. Η ίδια είχε υποψιαστεί την Τζόνσον -την οποία χαρακτήριζε μάλιστα ως τη μικρή της αδελφή που προσπαθούσε να φέρει στον ίσιο δρόμο (!)- αλλά δεν είχε κανένα στοιχείο.

Όμως λίγες μέρες αργότερα, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από την Κόρτνεϊ Σεμέλ (Courtenay Semel), την επεισοδιακή ερωτική σύντροφο της Κέισι. Στο μήνυμα έγραφε το εξής: "Υπάρχει ένα πρόβλημα, Τζαζ. Η Κέισι Τζόνσον μόλις ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και φοράει τα εσώρουχά σου! Πρέπει να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία. Υπάρχουν και διάφορα έγγραφα εδώ και παπούτσια σου και ρούχα σου. Πρέπει να καλέσεις την αστυνομία".

Στο σπίτι βρέθηκαν πράγματι όλα τα πράγματα της Λέναρντ και η Τζόνσον συνελήφθη αμέσως. Αφέθηκε ελεύθερη βέβαια, αφού καταβλήθηκε το ποσό των $20.000 που είχε οριστεί ως εγγύηση.

Τον τελευταίο καιρό, η "άτακτη" κληρονόμος είχε απασχολήσει τα media για τη σχέση της -που είχε φτάσει και μέχρι... αρραβώνα- με την TV persona Τίλα Τεκίλα (Tila Tequila). Η Τεκίλα μάλιστα ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Twitter τον θάνατο της Κέισι ως εξής: "Παρακαλώ, προσευχηθείτε όλοι για τη γυναικούλα μου, την Κέισι Τζόνσον. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας".

Η Κέισι, που αφήνει πίσω της την κόρη της Άβα (Αva) την μικρούλα από το Καζακστάν που υιοθέτησε πριν από δύο χρόνια, είναι η δισέγγονη του ιδρυτή του φαρμακευτικού κολοσσού Johnson & Johnson. Ο πατέρας της είναι ιδιοκτήτης της ομάδας ράγκμπι New York Jets, ενώ νονά της είναι η πρώην σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas), Ντιάντρα (Diandra).