Ο Βινς Βον παντρεύτηκε

05.01.2010
Βέρα στο δεξί για τον "πρώην" της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ο οποίος το Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάιλα Γουέμπερ (Kyla Weber).

Βέρα στο δεξί για τον πρώην της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ο οποίος το Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάιλα Γουέμπερ (Kyla Weber).

Σε μια μικρή, ιδιωτική τελετή που έγινε λίγο έξω από τον τόπο καταγωγής του, το Σικάγο, με καλεσμένους μέλη της οικογένειας και λίγους καλούς φίλους, ο Βινς Βον (Vince Vaughn) είπε αντίο στην εργένικη ζωή. Ο 39χρονος ηθοποιός είχε κάνει πρόταση γάμου στη Γουέμπερ πέρυσι στη γιορτή το Αγίου Βαλεντίνου.

"Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι", είπε ένας κοινός φίλος στο περιοδικό "People". Σε συνέντευξη που ο Βον είχε παραχωρήσει στο ίδιο περιοδικό τον Σεπτέμβριο είχε πει ότι ύστερα από τόσα χρόνια εργένης, ήταν έτοιμος να περάσει σε άλλο επίπεδο. Ήθελε η ζωή του να "έχει να κάνει με άλλους ανθρώπους και άλλα πράγματα" -ακόμη και αλλαγές πάνας συζητούσε! "Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά νιώθω ότι θέλω να κάνω παιδιά", είπε. Φαίνεται ότι η 31χρονη Καναδή μεσίτρια ήταν αυτό που χρειαζόταν για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Η σχέση του Βινς και της Κάιλα μετρά περισσότερο από δύο χρόνια ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο πανύψηλος κωμικός έβγαινε με την Τζεν το 2006.

Είναι ο πρώτος γάμος και για τους δύο. Nα ζήσουν!