Σταρ και στο χορό του Ησαΐα

05.01.2010
Το ’πε και το ’κανε! Δύο μέρες μετά την ονομαστική της εορτή η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε πλέον η πρώτη κυρία

Το ’πε και το ’κανε! Δύο μέρες μετά την ονομαστική της εορτή η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε πλέον η πρώτη κυρία

Πικερμίου. Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θανάση Αδαμόπουλο στο παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου στο Πικέρμι.

Eνας γάμος-υπερπαραγωγή, που πραγματικά τα είχε όλα. Μέχρι και τεχνητό χιόνι έπεφτε πάνω στο νυφικό του οίκου Pronovia την ώρα που η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Star περνούσε το κατώφλι του ιερού ναού.

Ιδιαίτερα κομψός και ο γαμπρός, μέσα στο σκουρόχρωμο κοστούμι του, που συνδύασε με μοβ γραβάτα και ασορτί ποσέτ. Ήρεμος και χαμογελαστός, δεν έδειξε να αγχώνεται από την ημίωρη καθυστέρηση της αγαπημένης του.

Η Χριστίνα έφτασε πραγματικά πανέμορφη στην εκκλησία με το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε η κόρη της και κουμπάρα της Μαρίσα. Ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τη μητέρα της, Καίτη, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. Μαζί τους και η αδερφή της, Ανθή, με την οποία μοιάζουν καταπληκτικά. Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν και η κόρη του Θανάση Αδαμόπουλου, Τριανταφυλλιά.

Λιτός, αλλά ιδιαίτερα ρομαντικός ο στολισμός του ιερού ναού. Εντυπωσιακές λευκές ορχιδέες είχαν συνδυαστεί αρμονικά με μεγάλα λευκά κεριά, ενώ ο διάδρομος ήταν διάσπαρτος με ροδοπέταλα.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι, στο οποίο είχαν προσκληθεί μόλις 40 άτομα, στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Στο «Δουκάτο» όλα ήταν προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου ήταν μάλλον φυσιολογική, καθώς εκεί ο Θανάσης Αδαμόπουλος είχε κάνει την επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από ένα μήνα. Το γαμήλιο μενού εκτός από την καθιερωμένη τούρτα που έκοψε το πανευτυχές ζευγάρι και την απαραίτητη γαλλική σαμπάνια περιελάμβανε χαρακτηριστικά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ταξίδι του μέλιτος θα έχει ως προορισμό τη Μαδρίτη, όπου πανευτυχείς και οι δύο θα περάσουν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Χριστίνας ξεκινούν πάλι από την επόμενη Δευτέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ