Πηγή ζωής

22.12.2009
Αυτό κι αν είναι φιλανθρωπική κίνηση. Μια επιχείρηση που σίγουρα έχει τους στόχους κάθε επιχείρησης, αλλά ταυτόχρονα ασκεί ανθρωπιστικό έργο.

Αυτό κι αν είναι φιλανθρωπική κίνηση. Μια επιχείρηση που σίγουρα έχει τους στόχους κάθε επιχείρησης, αλλά ταυτόχρονα ασκεί ανθρωπιστικό έργο. Το Μαιευτήριο «Γαία», το οποίο αποτελεί μια σύμπραξη του Ιατρικού Κέντρου και του κοινωφελούς ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν», δίνει μια νέα επιλογή στις γυναίκες που θα φέρουν τα παιδάκια τους στη ζωή.

Με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε επιστημονικό και νοσηλευτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που διαθέτει αλλά και την ασφάλεια που προσφέρει ένα σύγχρονο γενικό νοσοκομείο, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσφορά υπηρεσιών στο χώρο της μαιευτικής γυναικολογίας. Μέσα από τη φιλοσοφία και τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του θα ακολουθήσει τιμολογιακή πολιτική που θα αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε νέα ελληνική οικογένεια. Παράλληλα, για τις ευαίσθητες ομάδες -άποροι, ακρίτες, πολύτεκνοι (4ο παιδί)- ο τοκετός θα προσφέρεται δωρεάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ