Σεξ, σινεμά και πετροδολάρια

26.12.2007
Είναι δυνατόν να μην έχει επιτυχία ένας πλειστηριασμός όταν προεδρεύει μια Σάρον Στόουν κι έχει στο πλευρό της τη σταρ του φετίχ, την Ντίτα φον Τιζ; Και βέβαια όχι. Ειδικά αν γίνεται στο Ντουμπάι, όπου οι πλειοδότες φοράνε κελεμπίες και ξοδεύουν πετροδολάρια!

Από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ-ΡΩΜΑΝΟ ΛΙΖΑΡΔΟ


Είναι δυνατόν να μην έχει επιτυχία ένας πλειστηριασμός όταν προεδρεύει μια Σάρον Στόουν κι έχει στο πλευρό της τη σταρ του φετίχ, την Ντίτα φον Τιζ; Και βέβαια όχι. Ειδικά αν γίνεται στο Ντουμπάι, όπου οι πλειοδότες φοράνε κελεμπίες και ξοδεύουν πετροδολάρια!

Υπό τον τίτλο «Το σινεμά ενάντια στο ΑΙDS» η AMFAR τα τελευταία χρόνια έχει ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλη οργάνωση σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό, φυσικά, συντελεί η συμμετοχή της Σάρον Στόουν, που πλέον εφαρμόζει αυτό που δήλωνε παλαιότερα, δηλαδή αγγίζει κάτι, του δίνει αξία και στη συνέχεια το προσφέρει σε πλειστηριασμό, ώστε τα έσοδα να διατεθούν για καλό σκοπό.

Φέτος, λίγο μόλις καιρό μετά από την παρουσία των σταθερών εκπροσώπων της AMFAR στο Φεστιβάλ της Ρώμης (Σάρον Στόουν, Μισέλ Γιέο, Κένεθ Κόουλ, Ντίτα φον Τιζ) έπεσαν με νέους φίλους και συνεργάτες (μεταξύ άλλων και οι Γκλόρια Εστέφαν, Πάολο Κοέλιο, Χέιντεν Κρίστενσεν) και κολύμπησαν στα βαθιά, καταλήγοντας πού αλλού στην αμμουδιά

Κατά τη διάρκεια του 4ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Ντουμπάι οι άνθρωποι της AMFAR διοργάνωσαν πλειστηριασμό, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην έρευνα για τη φαρμακευτική αντιμετώπιση του ιού ΗΙV.

Με εισιτήρια που κόστιζαν από 2.000 δολάρια μέχρι και 100.000 δολάρια, οι συμμετέχοντες παρακάθισαν σε υπερπολυτελέστατο γεύμα, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Jumeirah Bab Al Shams» στο Ντουμπάι. Η πρόεδρος της AMFAR Σάρον Στόουν μεταξύ άλλων πρόσφερε και ένα αυτοκίνητο από τη συλλογή της, ενώ δεν σταματούσε να αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνουμε τους γονείς για τις επιπτώσεις μιας δικής τους απερισκεψίας στα παιδιά τους. Από την πλευρά της, η Ντίτα φον Τιζ πρόσφερε και φέτος το κραγιόν με το οποίο θα έκανε σεξουαλικά παιχνίδια στον ευκατάστατο θαυμαστή της.

Για την ιστορία της AMFAR, τα τελευταία χρόνια είναι αυτά με την περισσότερη δημοσιότητα, δεδομένου ότι τις εκδηλώσεις τους επισκέπτονται οι μεγαλύτερες διασημότητες. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, για παράδειγμα, είχε δηλώσει ότι θα παρευρισκόταν και ο ίδιος στη φετινή εκδήλωση, δεδομένου ότι η ταινία του «Μichael Clayton» άνοιξε το Φεστιβάλ του Ντουμπάι, τελικά όμως επαγγελματικά σχέδια τον ανάγκασαν να μην παρατείνει τη διαμονή του εκεί. Πέρυσι, πάντως, όχι μόνο τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, αλλά πρόσφερε τη... φίλη του έναντι ενός εξωφρενικού ποσού, που άγγιζε τα 350.000 δολάρια!

Αλλά και φέτος ο δημοφιλής ηθοποιός πριν φτάσει στο Ντουμπάι για το φεστιβάλ πρόσφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στους άπορους ηθοποιούς, που η απεργία των σεναριογράφων τούς έχει αναγκάσει να μην εργάζονται, και «απείλησε» ότι αν χρειαστεί, θα το ξανακάνει άμεσα.

Τελικά, το να είναι κανείς οργανωμένος ηθοποιός σε σωματείο στην Αμερική μάλλον είναι καλό, δεν συμφωνείτε;