Πολύ ωραίο στυλ...

26.12.2007
Παραμονές του 2008 τα νέα ταλέντα ακονίζουν τα νύχια τους. Δυναμικές νεανίδες, φερέλπιδες νέοι, που διεκδικούν μια θέση στο πάνθεον των τηλεπαρουσιαστών, ετοιμάζονται να εφορμήσουν. Το ΛΟΙΠΟΝ έφτιαξε έναν μπούσουλα για όλους.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ


Παραμονές του 2008 τα νέα ταλέντα ακονίζουν τα νύχια τους. Δυναμικές νεανίδες, φερέλπιδες νέοι, που διεκδικούν μια θέση στο πάνθεον των τηλεπαρουσιαστών, ετοιμάζονται να εφορμήσουν. Το ΛΟΙΠΟΝ έφτιαξε έναν μπούσουλα για όλους. Μότο; Πες μου τι ώρα βγαίνεις να σου πω πώς θα ντυθείς Αυτός άλλωστε είναι ο κανόνας για την ελληνική τηλεόραση, καθώς κάθε ζώνη προγράμματος έχει το δικό της στυλ.

Πλούσιο μπούστο, έντονα χρώματα και μακιγιάζ και μαλλί ξανθό με σαντρέ ανταύγειες στα πρωινάδικα, αυστηρά ταγέρ και κοστούμια το απόγευμα, κομψά σακάκια, μονοχρωμίες και ακριβές καρφίτσες στα δελτία ειδήσεων. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, καθώς και οι παραφωνίες, που πολλές φορές βγάζουν μάτι Τρεις επώνυμοι στυλίστες, ο Σωτήρης Τσαγδής, ο Γιώργος Σεγρεδάκης και ο Χάρης Σιανίδης, αναλύουν το στυλ των παρουσιαστριών της ελληνικής τηλεόρασης εντοπίζοντας τα θετικά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες τους.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
Σωτήρης Τσαγδής: «Το στυλ της Τάτι είναι άψογο. Δεν νομίζω ότι αυτή την περίοδο θα έπρεπε να πειραματιστεί πάνω σε κάτι άλλο».

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Άλλαξε το στυλ της, επιλέγοντας κομμάτια executive ύφους, που της πηγαίνουν πάρα πολύ».

Χάρης Σιανίδης: «Είναι καλλονή και ό,τι και να βάλει της ταιριάζει. Αυτή την περίοδο κάνει την καλύτερη εμφάνιση. Δεν μου άρεσε με τα λαϊκά ντυσίματα στις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Κοστούμια, ταγέρ και απλά φορέματα είναι αυτά που της ταιριάζουν καλύτερα».

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
Σωτήρης Τσαγδής: «Την ξεκίνησαν λίγο λάθος της το έχω πει κιόλας, την έκαναν λίγο δεύτερη, ενώ δεν είναι. Όταν ντύνεται μόνη της, είναι σαφώς καλύτερη. Να ντύνεται λοιπόν μόνη της. Έχει τύχει να βγούμε έξω, να έχει ντυθεί μόνη της και να είναι άψογη!»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Μου αρέσει πολύ»

Χάρης Σιανίδης: «Ντύνεται εμπορικά πιάνοντας το στυλ της μέσης Ελληνίδας, ενώ διαθέτει έντονα το σέξι στοιχείο. Είναι πολύ όμορφη και θα τη συμβούλευα να μη χρησιμοποιεί τόσο έντονα χρώματα στο μακιγιάζ. Να επιλέγει επίσης πιο απλές γραμμές στο ντύσιμό της.»

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Σωτήρης Τσαγδής: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο καλοντυμένη στην πρωινή ζώνη, είτε στις περιόδους που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα είτε όχι. Δεν έχω να τις προτείνω κάτι. Η Ελένη είναι νόμος για το στυλ που πρέπει να ακολουθείται στην πρωινή ζώνη.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος με πολύ συγκεκριμένο στυλ και το υποστηρίζει απόλυτα. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπαίνει σε καλούπια. Αυτό που βλέπουμε είναι κατά 80% Μενεγάκη και κατά 20% ο στυλίστας της, όπως μπορώ να κρίνω από την εμπειρία μου, έχοντας συνεργαστεί μαζί της.»

Χάρης Σιανίδης: «Η Ελένη είναι μια σύγχρονη εθνική σταρ. Δεν μπορείς να κρίνεις το ντύσιμό της αυστηρά. Έχει το δικό της στυλ και σ' αυτό δίνει την ενέργειά της. Επιλέγει το στυλ μπάρμπι με πουά και πολλά βολάν, το οποίο υποστηρίζει απόλυτα.»

ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
Σωτήρης Τσαγδής: «Δεν την έχω δει φέτος, αν και το στυλ της ποτέ δεν μου άρεσε.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Δεν κάνει υπερβολές, είναι απλή και πολύ συγκρατημένη. Δεν φοράει ρούχα που να κλέβουν την παράσταση. Δεν δίνει μεγάλη βάση στα ρούχα και αυτό φαίνεται.»

Χάρης Σιανίδης: «Κατά καιρούς έχει ντυθεί πολύ ωραία. Φέτος κάποιες φορές μου αρέσει περισσότερο και κάποιες άλλες λιγότερο. Είναι μια ψηλόλιγνη γυναίκα. Της ταιριάζουν τα κοστούμια αλλά και τα πιο σέξι ρούχα.»

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
Σωτήρης Τσαγδής: «Είναι από τις καλοντυμένες Ελληνίδες. Στην κ. Στάη, λόγω της έντονης προσωπικότητάς της, θα ταίριαζαν ίσως και κάποια πιο extreme πράγματα, θα ήθελα να τη δω με κάποιες rock πινελιές στο ντύσιμό της».

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Είναι σταρ και αυτό αντανακλάται απόλυτα στο ντύσιμό της. Αυτή ήταν άλλωστε που καθιέρωσε πρώτη το στυλ με τις καρφίτσες».

Χάρης Σιανίδης: «Η Έλλη Στάη αποτελεί υπόδειγμα στυλ και κομψότητας. Την κατατάσσω ανάμεσα στις πέντε πιο καλοντυμένες Ελληνίδες».

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ
Σωτήρης Τσαγδής: «Είναι υπερβολική στον τρόπο που βάφεται και μιλάει. Έχει ιδιαιτερότητες ο σωματότυπός της και θα πρέπει οι όποιες ατέλειες να καλύπτονται καλύτερα. Είναι wannabe Ελένη Μενεγάκη και αυτό πιστεύω πως γίνεται αντιληπτό στον τηλεθεατή.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Ψάχνει να βρει το στυλ που τις ταιριάζει δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα. Άλλα της ταιριάζουν, άλλα όχι. Μου είναι τρομερά συμπαθής. Οι συμπαθητικοί άνθρωποι υποστηρίζουν διαφορετικά ένα ντύσιμο σε αντίθεση με τους αντιπαθείς.»

Χάρης Σιανίδης: «Το στυλ της παραπέμπει περισσότερο σε τινέιτζερ. Τον τελευταίο καιρό ντύνεται αρκετά σέξι. Θα τη συμβούλευα να προσπαθεί να μη μεγαλοδείχνει με το ντύσιμό της.»

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ
Σωτήρης Τσαγδής: «Πάντα καλόγουστη και κλασική.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Στα δελτία ειδήσεων τα ρούχα είναι πιο ακριβά. Οι πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες είναι αυτές των δελτίων και είναι επόμενο να έχουν άλλου είδους προσβάσεις σε συγκεκριμένα καταστήματα. Για παράδειγμα, η Όλγα Τρέμη, που είναι πελάτισσα της Chanel και το νυφικό ταγέρ της του συγκεκριμένου οίκου ήταν, μπορεί πιο εύκολα να εξασφαλίσει και κάποια ρούχα για την παρουσία της στο δελτίο.»

Χάρης Σιανίδης: «Υπέρκομψη παρουσία. Της ταιριάζουν τα σακάκια και τα φορέματα. Ντύνεται εξίσου ωραία στην τηλεόραση όσο και στην προσωπική της ζωή.»

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ
Σωτήρης Τσαγδής: «Φέτος ντύνεται καλύτερα από πέρυσι. Να μην ντύνεται τόσο αυστηρά, είναι νέο κορίτσι.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Υιοθετεί το στυλ που ταιριάζει στη ζώνη.»

Χάρης Σιανίδης: «Ντύνεται πολύ καλύτερα τώρα. Την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη έκανε αρκετά στυλιστικά λάθη. Της ταιριάζουν τα πιο κλασικά ντυσίματα και μου αρέσει που πολλές φορές τονίζει το μπούστο της. Δεν της πηγαίνουν τα εμπριμέ φορέματα και τα τζιν παντελόνια.»

ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ
Σωτήρης Τσαγδής: «Συγκαταλέγεται στις πιο κομψές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Είναι η λιγότερο φαντεζί της συγκεκριμένης ζώνης, όπως είναι και ο χαρακτήρας της, απλός άνθρωπος.»

Χάρης Σιανίδης: «Πολύ κλασική και άτολμη στις εμφανίσεις της. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι με το ντύσιμό της. Την περίοδο που συμπαρουσίαζε το δελτίο με την Έλλη προσπαθούσε να εναρμονιστεί με το στυλ της και ντυνόταν καλύτερα. Τώρα έχει κάνει κάποια στυλιστικά λάθη.»

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ
Σωτήρης Τσαγδής: «Η Μαριέττα έχει αμεσότητα και αυτό προκύπτει και από την εμφάνισή της. Έχει υπερβολές στο ντύσιμό της, αλλά δικαιολογείται, γιατί είναι ωραία γυναίκα. Αν τις άλλαζα κάτι, θα ήταν το υπερβολικό make up και τα βαριά χτενίσματα. Είναι τόσο φρέσκια, που δεν χρειάζεται πολλά πράγματα.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Είναι ένα κορίτσι όμορφο και γλυκό. Διαθέτει σώμα και πρόσωπο που μπορεί να υποστηρίξει πολλά.»

Χάρης Σιανίδης: «Επειδή υπήρξε και μοντέλο, ξέρει να αναδεικνύει το ρούχο. Της πηγαίνουν οι μονοχρωμίες, το μαύρο και το λευκό. Της ταιριάζουν περισσότερο τα φορέματα και λιγότερο τα παντελόνια.»

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
Σωτήρης Τσαγδής: «Συνεργαζόμαστε χρόνια. Θα της προτείνω να τολμήσει ακόμη πιο κοντά ρούχα, που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της.»

Γιώργος Σεγρεδάκης: «Είμαστε φίλοι και πρώην συνεργάτες. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ, το ακολουθεί χρόνια και το προσαρμόζει στα δεδομένα του οτιδήποτε κάνει.»

Χάρης Σιανίδης: «Τα τελευταία δύο χρόνια μου αρέσει που είναι σέξι και καυτή. Μου αρέσει που έβγαλε επιτέλους τα τζιν. Πρέπει να συνεχίσει όπως τώρα, καθώς βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.»