Δεν κράτησαν το λόγο τους

14.12.2009
«Με πρόδωσαν. Δεν κράτησαν το λόγο τους. Γιατί για μένα ο λόγος είναι συμβόλαιο», φέρεται να είπε σε στενούς της συνεργάτες η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την απομάκρυνση του Νίκου Ευαγγελάτου από τον AΝΤ1.
«Με πρόδωσαν. Δεν κράτησαν το λόγο τους. Γιατί για μένα ο λόγος είναι συμβόλαιο», φέρεται να είπε σε στενούς της συνεργάτες η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την απομάκρυνση του Νίκου Ευαγγελάτου από τον AΝΤ1. Αν και η ίδια δεν κάνει δηλώσεις, στα πηγαδάκια του σταθμού όλοι μιλάνε για την «οργισμένη» Τατιάνα, που όμως ως επαγγελματίας παραμένει και δίνει τη μάχη της

Η χιονοστιβάδα των εξελίξεων στον ΑΝΤ1 δεν αγγίζει επαγγελματικά την Tατιάνα Στεφανίδου. Σταμάτησε μόνο στο σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς εκείνη θεωρείται γερός άσος για το κανάλι. Η χαμηλή τηλεθέαση είναι κάτι άγνωστο για εκείνη, καθώς το «Αξίζει να το δεις» είναι ψηλά στην προτίμηση του κοινού. Γνωρίζει όμως ότι η τηλεόραση δεν έχει έλεος. Κι εκείνη είναι αποφασισμένη ως επαγγελματίας να κρύψει την πίκρα της για τα τελευταία γεγονότα στην επαγγελματική πορεία του συζύγου της. Αν και δεν εκδηλώνεται, παρά μόνο σε δικούς της ανθρώπους, αυτοί που τη γνωρίζουν λένε πως τις τελευταίες μέρες είναι άλλος άνθρωπος.

Σκυθρωπή, προσπαθεί να κάνει την καρδιά της πέτρα και να είναι συνεπής στη δουλειά της, παρά το γεγονός ότι νιώθει προδομένη από το κανάλι. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, είχε πάρει διαβεβαιώσεις ότι θέλουν και θα στηρίξουν τον άντρα της πριν ακόμα υπογράψει το δικό της συμβόλαιο. Άλλωστε, λέγεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστερούσε να υπογράψει, καθώς ήθελε πρώτα να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Νίκου.

Αν και ο ίδιος δεν... χρησιμοποίησε ποτέ τη σύζυγό του για να αλλάξει ή να ισχυροποιήσει την τηλεοπτική του θέση, άνθρωποι που γνωρίζουν πόσο αγαπημένο και δεμένο είναι το ζευγάρι λένε ότι η Τατιάνα δεν μπόρεσε να μείνει ουδέτερη στην πορεία του ανθρώπου που θαυμάζει και αγαπάει με λατρεία και ότι ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα του. Αν και η ίδια βρισκόταν στον ΑΝΤ1 πριν έρθει ο Νίκος και δεν σπάει ποτέ συμβόλαια, θεωρεί ότι αυτό που έγινε ήταν άδικο, καθώς δεν του δόθηκε η κατάλληλη στήριξη. Η Τατιάνα έχει χάσει το χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της, λένε άτομα από το κανάλι, που καταλαβαίνουν πόσο έχει στεναχωρηθεί και προβληματιστεί με αυτό που συνέβη. Δεν μπορεί να χωνέψει το «άδειασμα» του συζύγου της, όταν εκείνος στήριξε το κανάλι σε δύσκολες περιόδους. Και παρά την πολύ ευγενική ανακοίνωσή τους, που δείχνει «βελούδινο διαζύγιο», κάθε άλλο παρά έτσι είναι τα πράγματα. Αυτοί που γνωρίζουν την Τατιάνα λένε πως μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αλλά ο επαγγελματισμός της είναι που τη συγκρατεί ακόμα.