Δημητρίου: Ώρες αγωνίας για την κόρη της!

04.12.2009
Ξημερώματα Δευτέρας η Άντζελα Δημητρίου έζησε μια απίστευτη περιπέτεια. Η αγαπημένη της κόρη Όλγα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση με αφόρητους πόνους στην κοιλιά.
Η μητέρα της βλέποντας το παιδί της να σφαδάζει από τους πόνους έτρεξε να τη βοηθήσει και μαζί με το σύντροφό της, Γιώργο Τρούπη, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο «Metropolitan». Άνθρωπος του ΛΟΙΠΟΝ που βρισκόταν εκεί για προσωπικό του πρόβλημα αντιλήφθηκε την κινητοποίηση που υπήρξε στο νοσοκομείο, ενώ η αγωνία στο πρόσωπο της Άντζελας ήταν έκδηλη.

Νοσηλευτές και γιατροί έσπευσαν αμέσως στο δωμάτιο 229 για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και, όπως μάθαμε, η Όλγα υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου. Η πληροφορία κυκλοφόρησε αμέσως στους διαδρόμους του 2ου ορόφου του νέου κτιρίου του νοσοκομείου, στην ογκολογική πτέρυγα, όπου νοσηλεύτηκε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, χωρίς μακιγιάζ, με ένα μαύρο, δερμάτινο παντελόνι και ένα μοβ σακάκι, έτρεχε ανήσυχη ρωτώντας τους γιατρούς τι είχε συμβεί στο παιδί της. Στον καναπέ ακριβώς δίπλα από το γραφείο των νοσηλευτών καθόταν διαρκώς ο Γιώργος Τρούπης και ο γιος του, που έδειχναν κι αυτοί να αγωνιούν για την πορεία της υγείας της Όλγας.

Δημήτρης Σούρας: «Όλα θα πάνε καλά» Ο στενός φίλος της Άντζελας και γιατρός-ψυχίατρος στο νοσοκομείο Δημήτρης Σούρας, ο οποίος είδε και εξέτασε τη νεαρή κοπέλα, είπε στο ΛΟΙΠΟΝ: «Η Άντζελα, επειδή είναι φίλη μου, με κάλεσε αμέσως. Το παιδί είχε λιποθυμική τάση, αφόρητους πόνους και έκανε εμετούς. Όταν παρέλαβα τη μικρή, διαγνώσαμε ότι είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση από θαλασσινά που είχε φάει. Της βάλαμε ορό, της έδωσα ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθεί και να ηρεμήσει, κάναμε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις με τον παθολόγο κ. Τυρογιάννη και τα αποτελέσματα ήταν καλά. Έχω απαγορεύσει τις επισκέψεις, για να είναι ήρεμη, και όλα θα πάνε καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Επικοινωνήσαμε με την ίδια την κυρία Δημητρίου, η οποία μας είπε: «Ήταν μια τροφική δηλητηρίαση και τώρα η Όλγα είναι καλά». Όπως είναι φυσικό, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της κόρης της και όλοι της εύχονται περαστικά.