Χρόνια πολλά, Γιάννη...

05.10.2010
Ο Γιάννης Καζανίδης έκανε πάρτι για τα γενέθλιά του. Χρόνια πολλά, Γιάννη. Τέλος κειμένου.

Ο Γιάννης Καζανίδης έκανε πάρτι για τα γενέθλιά του. Χρόνια πολλά, Γιάννη. Τέλος κειμένου.

Αυτό ακριβώς θα ήταν το κείμενό μου για τα γενέθλια του γνωστού δημοσιοσχεσίτη, αν με μια βραδιά δεν έβαζε σε όλους τα γυαλιά, δίνοντας μαθήματα event managing και, κυρίως, αντιμετώπισης της γενικής κατάθλιψης για την κρίση. Ο Γιάννης κάλεσε τους φίλους του από το χώρο της σοουμπίζ και των κοσμικών στο νέο club-υπερπαραγωγή «Dream City».

Σε ένα σκηνικό το οποίο είναι σαν να έχει μεταφερθεί αυτούσιο από τη Νέα Υόρκη έκανε ένα πάρτι που ξύπνησε την κοιμισμένη κοσμική Αθήνα. Επιτέλους, είδαμε happenings, νιώσαμε ζωντάνια, ακούσαμε καλή μουσική και απολαύσαμε Elit ποτά! Οι καλεσμένοι είχαν χωριστεί στις δύο VIP areas του DC και η αλήθεια είναι ότι είχαν σχηματιστεί τόσα καλά παρεάκια, που οι μεν δεν είδαμε τους δε! Οι εκπλήξεις της βραδιάς ξεδιπλώθηκαν αρχικά με την εμφάνιση του animateur Alex de Paris, τους φοβερούς πιτσιρικάδες-break dancers Dead Prezz, οι οποίοι ξεκίνησαν χορεύοντας ανάμεσα στους καλεσμένους και μετά... ανέβηκαν στο stage, για να πλαισιώσουν την protégé του Γιάννη, Έλενα Μπάση, η οποία ερμήνευσε τις επιτυχίες της.

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί: Στέφανος Δημοσθένους, Αναστασία Ζανή, Βέρα Μπούφη (κόρη της Νίκης Βίσση) και ανεβαίνοντας Γιώργος Σαμπάνης και... Κώστας Μαρτάκης. Βέβαια, το καλύτερο ενσταντανέ ήταν η τούρτα-υπερπαραγωγή (σε μέγεθος), την οποία μετέφεραν τέσσερις καλλίγραμμοι νεαροί εν μέσω πυροτεχνημάτων. Όλοι οι φίλοι του Γιάννη του τραγούδησαν το άσμα των γενεθλίων αγγλιστί και μετά εις τη μητρική, ενώ ο εορτάζων με ένα τεράστιο μαχαίρι έκοψε την τούρτα-σύμβολο πλουραλισμού και τρυφηλότητας. Και ξέρετε γιατί τον παραδέχομαι; Διότι για όλα αυτά δεν ξόδεψε δεκάρα! Οπότε, αγαπητοί διοργανωτές, μη λέτε ότι δεν υπάρχουν budgets και γι’ αυτό και μόνο τα κοσμικά πλέον είναι βαρετά και μουντά... Φαντασία θέλει και, φυσικά, τρέξιμο!