Μ. Τουμασάτου: "Δεν είμαι έγκυος"!

20.11.2009
Έξαλλη είναι η Μαριάννα Τουμασάτου με τις φήμες που για μία ακόμη φορά τη θέλουν έγκυο.

Έξαλλη είναι η Μαριάννα Τουμασάτου με τις φήμες που για μία ακόμη φορά τη θέλουν έγκυο. Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε στο ΛΟΙΠΟΝ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ: «Τελικά, τόσο καιρό που είμαι έγκυος, ή φαντάρο έτοιμο θα το γεννήσω το παιδί ή ελέφαντα!».

Η είδηση ότι η Μαριάννα Τουμασάτου είναι έγκυος κυκλοφόρησε για μία ακόμη φορά. Κι όπως καταλαβαίνετε, το τηλέφωνό της πήρε φωτιά. «Λυπηθείτε με, με έχουν πάρει πάνω από 100 τηλέφωνα από το πρωί και με ρωτάνε το ίδιο πράγμα! Δεν ξέρω ποιος και γιατί κυκλοφορεί αυτές τις φήμες», μας είπε.

Η γλυκιά ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σταύρου. Ο έρωτάς τους φούντωσε στην πετυχημένη καθημερινή σειρά των Ακρίτα - Κυρίτση «Βέρα στο δεξί» και καλά κρατεί. Όπως είναι φυσικό, πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά να κάνουν και παιδί. Και όσο οι ίδιοι δεν το αποφασίζουν, τόσο οι φήμες φουντώνουν.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκαν 2-3 κιλά που πήρε η Μαριάννα το τελευταίο διάστημα: «Δεν τολμάει κάποιος άνθρωπος να πάρει 3 κιλά κι αμέσως γράφουν ότι είναι έγκυος», τόνισε.

«Τα τελευταία δυόμισι χρόνια με έχουν παντρέψει χιλιάδες φορές κι άλλες τόσες έχω μείνει έγκυος. Τελικά, τόσο καιρό που είμαι έγκυος, ή φαντάρο έτοιμο θα το γεννήσω το παιδί ή ελέφαντα», μας είπε γελώντας. Και συμπλήρωσε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Σαφώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απορώ πραγματικά ποιος τα διαδίδει αυτά, όπως και με αυτούς που τα αναπαράγουν χωρίς να έχουν διασταυρώσει την είδηση».