Νίκι Ριντ: ο Πάρης Κασσιδόκωστας με έχει μεταμορφώσει!

18.11.2009
Πρεμιέρα έκανε η ταινία "Νέα Σελήνη" την περασμένη Δευτέρα στο Λονδίνο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που έγιναν διάσημοι στο ευρύ κοινό από την πρώτη ταινία "Λυκόφως", ήταν και η Νίκι Ριντ (Nikki Reed) που μίλησε για τη σχέση της με το δικό μας Πάρη Λάτση - Κασιδόκωστα για πρώτη φορά.

Πρεμιέρα έκανε η ταινία "Νέα Σελήνη" την περασμένη Δευτέρα στο Λονδίνο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που έγιναν διάσημοι στο ευρύ κοινό από την πρώτη ταινία "Λυκόφως", ήταν και η Νίκι Ριντ (Nikki Reed) που μίλησε για τη σχέση της με το δικό μας Πάρη Λάτση - Κασσιδόκωστα για πρώτη φορά.

Η 21χρονη Νίκι έγινε γνωστή από το ρόλο της Ρόζαλι Κάλεν (Rosalie Cullen), της ξανθιάς πανέμορφης αλλά κακιασμένης αδερφής του Έντουαρντ, που υποδύεται ο γόης Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Όμως, στην πραγματική της ζωή η Ριντ είναι καστανή και κάθε άλλο παρά κακιασμένη, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 27χρονου Πάρη Κασσιδόκωστα ή Λάτση (Paris Latsis), όπως προτιμούν να τον αποκαλούν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, η νεαρή ηθοποιός εκφράζει τα συναίσθηματα που τρέφει για τον νεαρό κληρονόμο και μιλά ανοιχτά για τη σχέση αυτή, για πρώτη φορά:

"Η σχέση μου με τον Πάρη με άλλαξε εντελώς. Όταν βγαίνεις με ένα τόσο ενεργητικό άνθρωπο που έχει όρεξη για κάθε είδους δραστηριότητα εκτός σπιτιού, η διαδικασία αυτή μπορεί να σε εμπνεύσει. Έχω μάθει τόσα πολλά πράγματα από το αγόρι μου. Έχω υιοθετήσει το δικό του τρόπο ζωής".

Όμως τα σχόλια και ο θαυμασμός της Ριντ δεν σταματά εκεί αλλά συνεχίζει μιλώντας για τις θυσίες που έκανε η νεαρή κοπέλα από το φετινό καλοκαίρι που ξεκίνησε να βγαίνει με τον Πάρη:

"Αντί να πάρω βάρος, όπως γίνεται συνήθως στις σχέσεις, έχασα κιλά. Έκοψα το τσιγάρο και ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Έμαθα να φροντίζω τον εαυτό μου και κάνω κάθε σπορ που με γεμίζει ενέργεια όπως είναι το σέρφινγκ, το περπάτημα ή το θαλάσσιο σκι. Είμαι γεμάτη ενέργεια και φυσικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ"!

Πρόσφατα, η Ριντ έκανε κοινή εμφάνιση με την μητέρα του Πάρη, Μαριάννα Λάτση, στην πρεμιέρα της ταινίας "The Box" στη Νέα Υόρκη. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και είναι μια παραγωγή της εταιρίας "1821" η οποία ανήκει στον Πάρη και τον συνέταιρό του Τέρι Ντούγκας (Terry Dougas).

Φαίνεται ότι η μητέρα του Πάρη επικροτεί αυτή την επιλογή του γιου της Πάρη, κάτι που δεν συνέβη και στη σχέση που είχε ο νεαρός με την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) πριν μερικά χρόνια.

Λέτε να το πάρει το κορίτσι ο Πάρης;