Η Φάρα Φόουσετ άφησε αδέκαρο τον Ράιαν Ο'Νιλ

17.11.2009
Εκτός διαθήκης άφησε η Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) τον άντρα της ζωής της, Ράιαν Ο'Νιλ ( Ryan O' Neal) αλλά και τους επιστήθιους φίλους της, Αλάνα Στιούαρτ (Alana Stewart) και Γκρεγκ Νέβιους (Graig Nevius).

Εκτός διαθήκης άφησε η Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) τον άντρα της ζωής της, Ράιαν Ο'Νιλ (Ryan O' Neal) αλλά και τους επιστήθιους φίλους της, Αλάνα Στιούαρτ (Alana Stewart) και Γκρεγκ Νέβιους (Graig Nevius).

H απόφαση της 62χρονης ηθοποιού - που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου 2009, νικημένη από τον καρκίνο - προκαλεί έκπληξη αφού με τον Ο'Νιλ έζησε μια θυελλώδη σχέση 27 ετών και μαζί απέκτησαν το γιο τους Ρέντμοντ.

Έπειτα, με τους δύο άλλους δύο φίλους της, γύρισε το ντοκιμαντέρ "Τhe Farrah story" (Η Ιστορία της Φάρα) που αφορούσε την πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο παχύ έντερο και προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΝBC.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Radal online", κληρονόμος του μεγαλύτερου μέρους της περιουσίας της Φόουσετ είναι ο 24χρονος γιος της Ρέντμοντ (Redmond Fawcett).

Η Φόουσετ, που έγινε δημοφιλής από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Οι Άγγελοι του Τσάρλι", αφήνει στο γιο της να διαχειριστεί την περιουσία ύψους 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, παρόλο που γνώριζε καλά τον εθισμό του στις ουσίες και το αλκοόλ.

Όταν μάλιστα βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της ασθένεια της, ο γιος της βρέθηκε στη φυλακή αντιμετωπίζοντας βαριές ποινές για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών. Για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, ο Ρέντμοντ χρειάστηκε να πάρει προσωρινή άδεια αποφυλάκισης.

Ταυτόχρονα, η Φόουσετ άφησε ένα σημαντικό χρηματικό πόσο 500.000 δολαρίων άφησε και στον ανιψιό της Γκρεγκ Γουόλς (Greg Walls) καθώς και στον ίδιο τον πατέρα της Τζέιμς Φόουσετ (James Fawcett), ενώ δεν ξέχασε και τον πρώην φίλο της Γκρεγκ Λοτ (Greg Lott) στον οποίο κληροδότησε 100.000 δολάρια.

Στην διαθήκη αναφέρεται η επιθυμία της ηθοποιού να περάσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της στο σπίτι της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράιαν Ο'Νιλ βρισκόταν δίπλα της σε όλη την διάρκεια της μάχης που έδωσε με τον καρκίνο και δεν έφυγε ούτε για μια στιγμή από το προσκεφάλι της. Μάλιστα, μετά το θάνατο της διάσημης ηθοποιού, ο Ο'Νιλ δήλωνε συγκλονισμένος από τον χαμό της συντρόφου του!

Γιατί πιστεύετε ότι η Φόουσετ άφησε εκτός διαθήκης τον Ο'Νιλ;