Κοριτσάκι γέννησε η Αντριάνα Λίμα

17.11.2009
Το σούπερ μοντέλο από την Βραζιλία, Αντριάνα Λίμα (Andriana Lima) έγινε μανούλα, φέρνοντας στη ζωή ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Το σούπερ μοντέλο από την Βραζιλία, Αντριάνα Λίμα (Andriana Lima) έγινε μανούλα, φέρνοντας στη ζωή ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

H καλλονή της γνωστής φίρμας εσωρούχων "Victoria 's Secret" και ο άντρας της, ο γνωστός αστέρας του ΝΒΑ, Μάρκο Γιάριτς (Marco Jaric), καλωσόρισαν το πρώτο τους μωράκι την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τους στο περιοδικό "People":

"H Αντριάνα και ο Μάρκο με χαρά σας ανακοινώνουν την γέννηση της κόρης τους Βαλεντίνα Λίμα Τζάριτς (Valentina Lima Jaric). H μητέρα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας", ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Τα συγχαρητήρια στην νέα μανούλα έσπευσε να στείλει ο υπεύθυνος της εταιρείας "Victoria's Secret", Εντ Ράζεκ (Ed Razek), δηλώνοντας σχετικά στο "Access Hollywood":

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον μικρό "άγγελο" της Αντριάνα. Αστειευόμενος την ρώτησα αν θέλει να εμφανιστεί στην πασαρέλα του επετειακού μας σώου, αυτή την Τετάρτη και για μια στιγμή νόμισα ότι το πήρε σοβαρά! Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να της ζήσει το πρώτο της μωράκι"!

Η 28χρονη Λίμα και ο 31χρονος Τζάρικ διάλεξαν να παντρευτούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις αρχές της φετινής χρονιάς. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2006 και την ημέρα των που η Αντριάνα έκλεινε τα 27 της χρόνια (12 Ιουνίου του 2008), ο Μάρκο της έκανε πρόταση γάμου.

Η Λίμα είναι το τρίτο μοντέλο της "Victoria's Secret", που έγινε μητέρα πρόσφατα. Η Καρολίνα Κούρκοβα (Karolina Kurkova) γέννησε τον γιό της Τόμπιν (Tobin Jack Drury) στα τέλη του Οκτώβρη, ενώ εδώ και ένα μήνα γέννησε κοριτσάκι και η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum).