Τα φιδίσια κοσμήματα των "Μπραντζελίνα"

18.11.2009
Την δικής του συλλογή κοσμημάτων με σήμα κατατεθέν το φίδι, πρόκειται να κυκλοφορήσει το ζεύγος "Μπραντζελίνα".

Την δική του συλλογή κοσμημάτων με σήμα κατατεθέν το φίδι, πρόκειται να κυκλοφορήσει το ζεύγος "Μπραντζελίνα".

Σύμφωνα με το online περιοδικό "Women's Wear Daily", ο 45χρονος Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η 34χρονη Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δούλευαν πάνω σε αυτή την πρωτότυπη ιδέα, για περισσότερο από ένα χρόνο. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο αφού αυτή την εβδομάδα η σειρά θα εγκαινιαστεί από τον οίκο κοσμημάτων "Asprey", σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μπέβερλι Χιλς, Τόκιο και Ντουμπάϊ.

Η περιορισμένη σειρά χρυσών κοσμημάτων και ασημένιων αξεσουάρ που υπογράφει το δημοφιλές ζευγάρι ονομάζεται "Protector" (που σημαίνει προστάτης) και πηγή έμπνευση αποτέλεσε το φίδι, το οποίο κυριαρχεί πάνω στα περισσότερα κομμάτια της συλλογής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "WWD", στην Τζολί είχαν κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι σε σχήμα φιδιού για να την προστατεύει, την περίοδο που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, την 3χρονη σήμερα Σιλό (Shiloh). Επειδή λοιπόν, το δαχτυλίδι αυτό έφερε γούρι στην ίδια την Αντζελίνα, σκέφθηκε να το διαδώσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι τιμές των αντικειμένων, που περιλαμβάνουν και πολλά δώρα για μωρά, όπως κουταλάκια, αυγοθήκες, και κορνίζες - ξεκινούν από 525 δολάρια και φυσικά ανάλογα με τις πολύτιμες πέτρες που έχουν χρησιμοποιηθεί, η αξία μεγαλώνει.

Οι εισπράξεις από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό "Education Partnership for children of Confit" που έχει δημιουργήσει το ζευγάρι για να προσφέρει φροντίδα και εκπαίδευση στα παιδιά - θύματα του πολέμου και φυσικών καταστροφών.

H 34χρονη Τζολί αρνήθηκε να μιλήσει για τα κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή τη δική τοης και του Μπραντ αλλά μέσα από τη γραπτή δήλωση τόνισε:

"Εκατομύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν ανάγκη για ένα ασφαλές μέρος που θα τους προσφέρει στήριξη, φροντίδα και μόρφωση. Δυστυχώς, στις χώρες που βασανίζονται από πολέμους, η εκπαίδευση είναι ξεχασμένη, αφού δεν υπάρχουν σχολεία και τα παιδιάστρατεύονται σε μικρή ηλικία".

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπραντ Πιτ σχεδιάζει κοσμήματα. Το 1996, όταν αρραβωνιάστηκε την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltow), της πρόσφερε ένα μονόπετρο που βασιζόταν σε δικό του σχέδιο με βοήθεια του Ιταλού κοσμηματοπώλη Νταμιάνι (Damiani). To ίδιο έγινε και με τις βέρες στον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) το 2000.