Ο Τζόνι Ντεπ βάζει πλάτη στο χρεωμένο Κέιτζ

16.11.2009
Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) πήρε την πρωτοβουλία να σώσει το χρεωμένο του φίλο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) από το οικονομικό αδιέξοδο το οποίο αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.
Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) πήρε την πρωτοβουλία να σώσει το χρεωμένο του φίλο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) από το οικονομικό αδιέξοδο το οποίο αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Ο 45χρονος Κέιτζ βρέθηκε να χρωστάει 6 εκατομμύρια δολάρια στην εφορία, σε δάνεια και πρόστιμα στο Δημόσιο, ύστερα από την κακή διαχείριση που έκανε στα οικονομικά του γνωστού ηθοποιού, ο μάνατζερ Σάμιουελ Λέβιν (Samuel J. Levin).

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο διάσημος blogger Πέρεζ Χίλτον (Perez Hilton), o 46χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας "Πειρατές της Καραϊβικής" πήρε την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει στον Κέιτζ και να αναλάβει να ξεπληρώσει ο ίδιος, το χρέος του στην εφορία.

Κοινός φίλος των δύο διάσημων ηθοποιών, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Daily Express, την αιτία της γενναιοδωρίας αυτής:

"Ο Τζόνι αισθάνεται ότι οφείλει την καριέρα του στον Νίκολας και τώρα θέλει να του ξεπληρώσει το χρέος, αν το θελήσει και ο Κέιτζ φυσικά. Ο Ντεπ ήταν ένας άγνωστος μουσικός στη δεκαετία του 80' και ο Κέιτζ τον σύστησε στον ατζέντη που εξασφάλισε τον πρώτο κινηματογραφικό ρόλο του Τζόνι στο θρίλερ "A Nightmare On Elm Street". Ο Τζόνι δεν ξέχασε ποτέ την κίνηση αυτή του Κέιτζ?.

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό το εάν ο 45χρονος Κέιτζ έχει αποδεχτεί την βοήθεια του πάνω από 20 χρόνια φίλου του Τζόνι Ντεπ.

Πάντως, μόλις την περασμένη Πέμπτη, ο Κέιτζ, που έχει ήδη καταθέσει μήνυση για κακοδιαχείριση εναντίον του ατζέντη του, αναγκάστηκε να βγάλει στο σφυρί δύο ιστορικά οικήματα που είχε στην ιδιοκτησία του στην Γαλλία.

Τα σπίτια πουλήθηκαν για 4,5 εκατομμύρια δολάρια και περίπου στα 2/3 της πραγματικής τους αξίας, ενώ μεταφορική εταιρία ανέλαβε να αδειάσει τα σπίτια από τα αντικείμενα του διάσημου ηθοποιού, την περασμένη Παρασκευή.

Ο Κέιτζ, που πρόσφατα δέχτηκε ακόμα ένα πλήγμα με το θάνατο του πατέρα του Αύγουστου Κόπολα (αδερφός του διάσημου σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα), εκτός από τα δύο σπίτια στη Γαλλία, φαίνεται ότι ξεπουλάει ιδιοκτησίες του στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.