Ένα σημάδι μαρτυράει πολλά...

02.10.2007
Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι. Και η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ντονατέλα Βερσάτσε που είδε το φως της δημοσιότητας τις αξίζει, όπως χρειάζεται και λεπτομερή ανάλυση.

Από τον Νίκο Ζαμπάρα

Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι. Και η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ντονατέλα Βερσάτσε που είδε το φως της δημοσιότητας τις αξίζει, όπως χρειάζεται και λεπτομερή ανάλυση.

Το ξανθό μαλλί μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, η ουλή όμως, που είναι εμφανέστατη στη μύτη της 52άχρονης Ντονατέλα, αφήνει αρκετά ερωτήματα.

«Θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα κάποιου πίλινγκ, το οποίο έκαψε το συγκεκριμένο σημείο», είναι μία από τις εξηγήσεις που μας έδωσε ο Dr Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός, που διατηρεί ιατρείο στο Λονδίνο με επώνυμους πελάτες και συχνά πυκνά καλείται από τα βρετανικά έντυπα να «αναλύει» τις πλαστικές επεμβάσεις επωνύμων! Όπως, ωστόσο, επισημαίνει στο ΛΟΙΠΟΝ, η συγκεκριμένη εξήγηση είναι μία μόνο από πολλές που μπορούν να δοθούν για την ουλή. «Πέρα από το πίλινγκ, μπορεί να είναι απόρροια κάποιας επέμβασης που έκανε είτε για να αφαιρέσει κάτι που δεν της άρεσε είτε για να διορθώσει κάτι. Υπάρχει και η εξήγηση του ήλιου, καθότι η Ντονατέλα αρέσκεται να κάθεται με τις ώρες στον ήλιο για να έχει ωραίο μαύρισμα. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά από πού έχει προκληθεί αυτή η ουλή στη μύτη». Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι το look της γνωστής σχεδιάστριας μόδας χαλάει πάρα πολύ από τα διογκωμένα εδώ και χρόνια χείλη. «Είναι αρκετά μεγάλα και το πιο πιθανό είναι πως έχει κάνει προσθετική υγρής σιλικόνης, χωρίς απόλυτη επιτυχία. Αυτή είναι και η αιτία που το στόμα της μοιάζει ψεύτικο και ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί και πάλι να κάνει κάποιο face lifting», πρόσθεσε ο Έλληνας χειρουργός. Όσο, λοιπόν, και αν προσπαθεί η Ντονατέλα να «κρύψει» τις ατέλειές της με το έντονα ξανθό μαλλί της, είναι γεγονός ότι «κάτι τρέχει» με τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Τώρα αν είναι ο ήλιος αυτός που ευθύνεται για το «σπασμένο» πρόσωπό της ή ατυχείς νέες επεμβάσεις, κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά.