Τα δάκρυα της Ρούλας

30.10.2009
Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε και συγκίνησε. Βέβαια, ακόμη λέει «όχι» στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς όμως να αποκλείει το γεγονός αυτό να γίνει σύντομα. Από το περασμένο Σάββατο και κάθε Σάββατο θα μπορούμε να την ακούμε μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 98,9.
Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε και συγκίνησε. Βέβαια, ακόμη λέει «όχι» στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς όμως να αποκλείει το γεγονός αυτό να γίνει σύντομα. Από το περασμένο Σάββατο και κάθε Σάββατο θα μπορούμε να την ακούμε μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 98,9. Μάλιστα, στην πρώτη της εκπομπή αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να συνομιλήσει με τον κόσμο, που εδώ και τρία χρόνια την αναζητούσε και ήθελε να ακούσει από την ίδια ότι είναι καλά. Ρούλα, σ’ αγαπάμε. Είσαι πάντα στην καρδιά μας», «Γύρισες κοντά μας, σ’ αγαπάμε», «Μας έλειψες, μη μας ξαναφύγεις», «Σε θέλουμε και στην τηλεόραση», «Είσαι καλά τώρα;» ήταν τα μηνύματα του κοινού, από το οποίο η Ρούλα δεν έκρυψε τίποτα.

Τα SMS έπεφταν βροχή, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού μπλόκαρε. Η Ρούλα κατάφερε, αν και έχει μείνει πίσω από τις κάμερες αρκετό καιρό, να συγκινήσει όσους την άκουσαν. Όλοι ήθελαν να της μιλήσουν. Ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και αν θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση. Κι εκείνη όμως τους απάντησε χωρίς υπεκφυγές.

«Λείπω από την τηλεόραση, γιατί είχα ένα θέμα υγείας, το οποίο ξεπεράστηκε και όλα είναι πάρα πολύ καλά τώρα. Είναι επιλογή μου αυτό το διάστημα - προς το παρόν, γιατί ποτέ μη λες ποτέ - να μην είμαι μπροστά από τις κάμερες», ήταν οι πρώτες της κουβέντες.

Η Ρούλα έδειξε ότι είναι γερή και δυνατή πια, έτοιμη να ζήσει πάλι μοναδικές στιγμές με το κοινό της. Απλή και ειλικρινής, τους άνοιξε την καρδιά της λέγοντας αυτό που νιώθει: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν το σκέφτομαι να παρουσιάσω κάποια εκπομπή. Δεν ξέρω όμως αργότερα, σε 5-6 μήνες, τι μπορεί να γίνει»!

Φυσικά, οι περισσότεροι τη ρωτούσαν αν θα έκανε πάλι πρωινό και αν ίσως θα ήταν η μεγάλη έκπληξη η επιστροφή της σε μια εκπομπή όπως ο «Πρωινός καφές», που η ίδια σφράγισε με την παρουσίασή της. Η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, δεν θα έκανα πάλι πρωινό. Αυτό τελείωσε για μένα. Έκανε τον κύκλο του».

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της
Αν και προσπάθησε να κρύψει τη συγκίνησή της, δεν ήταν λίγες οι φορές που στη διάρκεια της πρώτης της εκπομπής τα δάκρυα κύλησαν. Και όπως πάντα, πολλοί φίλοι της ήταν και θα είναι κοντά της. Ανάμεσά τους οι: Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Πέγκυ Ζήνα, Γρηγόρης Αρναούτογλου, που της ευχήθηκαν «καλή αρχή» σε αυτό το νέο της βήμα. Ο πιο συγκινητικός όμως ήταν ο Σπύρος Χαριτάτος, που δεν ξέχασε ποτέ και επανέλαβε ότι η Ρούλα ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να κάνει το ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία, όταν μαθητευόμενο τον πήρε από το χέρι, στο «Μπράβο», που... έσκιζε εκείνη την εποχή, ανοίγοντάς του το δρόμο στην τηλεόραση.