"Έτσι είμαι εγώ και σ’ όποιον αρέσω"

03.11.2009
Αυτό φαίνεται να απαντάει η Έλενα Παπαρίζου σε όσους μιλάνε για κάποια παραπανίσια κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτά χαλάνε την εικόνα της.

Αυτό φαίνεται να απαντάει η Έλενα Παπαρίζου σε όσους μιλάνε για κάποια παραπανίσια κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτά χαλάνε την εικόνα της. Η αλήθεια είναι ότι η Έλενα θέλησε να κάνει την επανάστασή της και να μην ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη διατροφή ή να γυμνάζεται καθημερινά.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως είναι τραγουδίστρια και όχι μοντέλο. Άλλωστε, οι θαυμαστές της την αγαπάνε όπως είναι, ακόμα και με 2-3 κιλά παραπάνω, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που της «βγάζουν το καπέλο» για την κίνηση της αυτή, καθώς δεν στηρίζει την καριέρα της μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.

Αυτοί που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα είναι οι υπεύθυνοι διαφημιστικών εταιρειών, που θέλουν βέβαια την Έλενα για την προβολή των προϊόντων τους, αλλά με βάρος μοντέλου. Επισημαίνουν μάλιστα ότι τα περιττά κιλά της τραγουδίστριας είναι εμφανή στη μικρή οθόνη, όπου φαίνεται ακόμη πιο... πληθωρική!

Το γεγονός αυτό όμως δεν φαίνεται να έχει προβληματίσει την ίδια, αφού δεν πιστεύει ότι τα κιλά της μπορούν να σταθούν εμπόδιο "κατά κάποιον τρόπο" στα επαγγελματικά της σχέδια. Όχι βέβαια τα καλλιτεχνικά, όπου εξακολουθεί να «κλέβει» την παράσταση με τις φωνητικές της ικανότητες.

Η «Miss Number One» επιμένει να διατηρεί τα κιλά της και για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να δείξει την αντίθεσή της στη ρατσιστική αντιμετώπιση που έχουν οι ευτραφείς γυναίκες και με το δικό της τρόπο να το καταγγείλει.