Αλιμπέρτη προς μητέρα της: «Σταμάτα να μας κάνεις ρεζίλι»

03.11.2009
Σε οριστική ρήξη φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη με τη μητέρα της, Ζωή. Οι σχέσεις μητέρας και κόρης ήταν τετατέμενες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα

Σε οριστική ρήξη φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη με τη μητέρα της, Ζωή. Οι σχέσεις μητέρας και κόρης ήταν τετατέμενες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, λέγεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν δύο πρόσφατες εμφανίσεις της κυρίας Ζωής σε εκπομπές στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια και πριν από λίγες ημέρες σε εκπομπή του Alpha, όπου υποστήριξε ότι της ήρθε παραφουσκωμένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ εξαιτίας του διάσημου ονόματός της!

Όλα αυτά έχουν ενοχλήσει απίστευτα τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία εδώ και καιρό της έχει ζητήσει να μη βγαίνει για τέτοια θέματα στην τηλεόραση. Τα πράγματα φαίνεται όμως ότι άλλαξαν στην τελευταία επικοινωνία που είχαν μάνα και κόρη, που λέγεται μάλιστα πως δεν έγινε απευθείας. «Σταμάτα να βγαίνεις στα κανάλια και να μας κάνεις ρεζίλι», φημολογείται πως διαμήνυσε στη μητέρα της η Σοφία.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο και, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, η Σοφία δεν ξέρει πλέον πώς να χειριστεί την κατάσταση. «Αγαπάει πολύ τη μητέρα της, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτή την κατάσταση», μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει αρκετά καλά τις δύο γυναίκες.